Auteur - Letsleds

november 2016

LED verlichting Uden

Als je op zoek bent naar LED verlichting in Uden en de omgeving ga je naar Letsleds.nl. Met een groot assortiment scherp geprijsde lampen hebben wij altijd hetgeen waar jij naar op zoek bent. We adviseren je graag! Zodat […]

LED plafondverlichting

Plafondlampen zijn een ideale wijze om uw kamer goed te verlichten. Voor LED plafondverlichting kunt u kiezen uit spots die in het plafond worden bevestigd of uitwendige lampen die aan het plafond hangen. Bij ons vind u alle LED […]

LED Plafondlamp

Voor een LED plafondlamp ga je altijd naar Letsleds.nl. Deze LED lampen zijn een ideale wijze om uw kamer op een optimale wijze te verlichten. Met deze spots in het plafond weet u zeker dat uw ruimte optimaal verlicht […]

LED lampen dimmen

Zijn LED lampen te dimmen? Simpelweg, ja. Maar er is meer te vertellen over hoe het dimmen van led lampen in zijn werk gaat, daarom vertellen we je graag meer over de dimbaarheid van de lampen in dit artikel.
[…]

Wat is een lichtdimmer?

Een lichtdimmer voor uw lampen is de ideale tool voor het creëren
van de juiste sfeer. Normale LED lampen worden vaak geleverd met vaste armaturen, deze kunnen een te fel licht afgeven waardoor het licht uit de led lampen erg sfeerloos is.
(meer…)

september 2016

Waarom LED verlichting?

Traditionele verlichting in huis zorgt al snel 20% van de totale energiekosten. Voor bedrijven is dit zelf 40% – 60% van de totale energiekosten.
Maar gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem! U kunt heel gemakkelijk besparen op […]

juli 2016

Ontwikkeling LED techniek

LED verlichting wordt steeds populairder omdat het vele voordelen heeft t.o.v. conventionele verlichting. De LED industrie ontwikkelt zich in een razend tempo wat resulteert in vele verschillende soorten LEDs. Om u een idee te geven wat voor LEDs verkocht […]

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9,2/10 gebaseerd op 2053 reviews.