Extra warm witte inbouwspots voor de keuken

Extra warm witte inbouwspots voor de keuken hebben veel voordelen ten opzichte van gewone inbouwspots. Deze zijn bijvoorbeeld extra warm wit van kleur als deze gedimd worden. Gewone spots blijven alleen warm wit van kleur. De ‘Dim to Warm’ inbouwspots van LetsLeds komen in verschillende soorten en kleuren. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren: metaal, wit en zwart. Ook kun je kiezen uit vierkant of rond. Wij als LetsLeds adviseren hierbij altijd de kantelbare spots. Dit omdat je deze mooi kunt kantelen op een deel van bijvoorbeeld uw keuken waardoor je voldoende licht kunt brengen op plekken waar je moet werken of een mooie sfeer kunt creëren.

Voordelen van Dim To Warm inbouwspots

 

De meeste ‘Dim to Warm’ lampen zijn GU10. Het voordeel van deze soort lamp is dat je hem gemakkelijk kunt vervangen wanneer nodig omdat het een los verwisselbaar lampje is. Deze lampjes hebben een inbouwdiepte van 7cm. Wanneer dit teveel is voor je plafond zijn er ook nog kantelbare inbouwspots die 2,5cm diep zijn. Deze ondiepe spots hebben het voordeel dat het verlaagd plafond maar zo’n 3 centimeter hoeft te zijn, zodat u de 2,5cm diepe spots zonder problemen kunt plaatsen en nog een beetje kunt kantelen.

 

De lampen geven wanneer ze niet gedimd zijn veel licht waardoor alle werkzaamheden in de keuken met veel licht gedaan kunnen worden. Wanneer er niet gewerkt wordt in de ruimte kan er gedimd worden naar een mooi sfeer licht door de ‘Dim to Warm’ functie. Hierdoor gaat de lamp van veel gelig licht naar een zachter oranje licht wat veel meer sfeer met zich meebrengt. De kleurtemperatuur in Kelvin gaat van 2700 Kelvin naar 1800 Kelvin.

 

 

Voorbeeld van de extra warm witte kleur

De extra warm witte kleur is goed te zien in de onderstaande video. Klik op de video om de video te starten.

 

Installatie

Zoals eerder vernoemd is de inbouwdiepte van de meeste inbouwspots 7cm. Deze spots hebben het voordeel dat er een los, verwisselbaar GU10 lampje in zit. Mocht u deze inbouwdiepte niet hebben, dan zijn er ook inbouwspots met een inbouwdiepte van maar 2,5cm, hiervan ziet u rechts hierboven een voorbeeld. Klik hier voor een overzicht van de inbouwspots met extra weinig inbouwdiepte.

Het installeren van de spots zelf is erg simpel, dit gaat volgens de ‘plug and play’ manier. Je sluit de spot aan op 220 volt en klemt ze hierna het plafond in. De 220 volt kabel kan van spot naar spot door gelust worden. Vervolgens hoeft u alleen nog maar een schakelaar of dimmer te installeren in de muur. Hieronder een schematisch voorbeeld van de installatie van deze spots. Op onze website onder het tabblad montage informatie vindt u de handleiding bij elk product en op de algemene montage informatie pagina.

Algemene montage informatie

0/5 (0 Reviews)
social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 2965 reviews.