Kantelbare IP65 inbouwspot voor de badkamer

Veel mensen vragen zich af wat voor verlichting zij voor de badkamer nodig hebben. Wat is er mogelijk, wat is volgens de veiligheidsvoorschriften toegestaan en wat wil ik zelf? Gelukkig zijn er meer dan voldoende keuze beschikbaar. Maar eerst zal ik het kopje veiligheidsvoorschriften behandelen. Vervolgens worden de voordelen van kantelbare IP65 inbouwspot voor de badkamer toegelicht.

Veiligheidsvoorschriften

Als er over inbouwspots gesproken worden, dan worden deze normaliter in het plafond geplaatst. Daar vanuit gaande mag er volgens de veiligheidsvoorschriften IP44 spatwaterdicht geplaatst worden. Maar persoonlijk raad ik dit altijd af. Waarom? Simpelweg omdat ik niet kan zien hoe groot de badkamer is, hoe goed die geventileerd is en hoe vochtig de badkamer daarmee wordt. Dan vind ik het persoonlijk, bij een gezin waarbij iedereen achter elkaar ‘s ochtends doucht erg riskant worden met alle stoom en vochtophoping.

Vandaar dat wij bij Letsleds altijd IP65 waterdichte inbouwspots aanraden voor de badkamer.

Bij de normale badkamer collectie van Letsleds staan ook inbouwspots kantelbaar IP65. Deze  kantelbare IP65 badkamerspots geven u een toepassing mogelijkheid van 100% omdat u de spot perfect kunt richten naar de plaats waar veel licht nodig is. Deze spot is door de kantel mogelijkheid toepasbaar in het schuine dak gedeelte van uw badkamer. Deze kantelbare badkamerspots zijn 8Watt dimbaar, waardoor altijd voldoende licht mogelijk is met daarbij ook nog een dim mogelijkheid. De kantelbare badkamerspots zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart en geborsteld metaal.

LED spot kantelbaar 8Watt rond NIKKEL IP65 dimbaar
LED spot kantelbaar 8Watt rond WIT IP65 dimbaar
LED spot kantelbaar 8Watt rond ZWART IP65 dimbaar

Voordelen kantelbare IP65 inbouwspot voor de badkamer

  1. De universele montage mogelijkheid omdat de spots kantelbaar zijn, en daardoor ook geplaatst kunne worden in een schuin gedeelte van het plafond.
  2. Voldoende keuze door de witte , zwarte  en metaal geborstelde uitvoering. Die keuze kunt u maken op de deze pagina, door bovenaan de pagina op de spot te klikken.
  3. Lage inbouwdiepte, namelijk maar 5cm diep.
  4. Gemakkelijk Plug & Play aan te sluiten omdat deze badkamerspot compleet met driver geleverd wordt en daarmee direct op 230Volt aangesloten kan worden.
  5. Voldoende lichtopbrengst de 8Watt LED inbouwspot.
  6. Dimbaar met verschillende LED dimmers.
  7. Vervangt de LED spot een oude spot, dan kunt u de wattage van uw oude lamp delen door tien en dan weet u welk wattage u in LED dient aan te schaffen. Wilt u meer of minder licht, dan dient u een lamp van meer of minder wattage aan te schaffen. Is het een geheel nieuwe situatie en weet u niet hoeveel spots en welke wattage u nodig heeft? Chat, mail of bel dan even, dan begeleid ik of mijn collega u tijdens dit keuze proces.
social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1308 reviews.