Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED plafondverlichting

17 november 2016
LED verlichting woonkamer 4

Plafondlampen zijn een ideale wijze om uw kamer goed te verlichten. Voor LED plafondverlichting kunt u kiezen uit spots die in het plafond worden bevestigd of uitwendige lampen die aan het plafond hangen. Bij ons vind u alle LED plafondlampen zonder dimmer en dimbare LED spots.

LED plafondverlichting

Deze lampen zijn ideaal voor het verlichten van de hele ruimte. De spots hangen in of aan het plafond en kunnen hierdoor eenvoudig de hele ruimte voorzien van licht. Ook voor het verlichten van een speciaal deel van de ruimte is LED plafondverlichting erg geschikt. Zo kunt u eenvoudig accenten aanbrengen om een eettafel beter te verlichten of om de televisie op een andere wijze te belichten ten opzichte van de rest van de ruimte.

Bekijk de LED plafondverlichting spots

Dimbare LED plafondverlichting

Het dimmen van LED plafondverlichting is mogelijk door de speciale LED dimmers. Door de lampen te dimmen kunt u uw ruimte precies verlichten naar wens. Zo kunt u in het begin van de avond de verlichting nog wat hoger laten staan om tijdens het eten voorzien te zijn van goede belichting. Later op de avond kunt u de verlichting wat terugdraaien, zodat u kunt genieten van een rustige sfeer.

Bekijk de dimbare LED plafondverlichting spots

Lichtplan met LED verlichting plafond

Om een goede sfeer te creëren in uw huis is LED verlichting plafond de perfecte oplossing. Het is aan te raden om vooraf een lichtplan op te stellen voor alle ruimtes waar u verlichting wilt plaatsen. Ongeacht welke ruimte het is, of het nou de woonkamer, badkamer, keuken, hal of slaapkamer is, het is aan te raden goed na te denken over hoe u deze ruimte wilt gaan gebruiken en welke plafondlampen daar het beste bij passen.

We hebben alle lampen in onze webwinkel zorgvuldig uitgekozen, om er zeker van te zijn dat u altijd gebruik kunt maken van de mooiste verichting voor uw woning. Vindt u het toch moeilijk om een lichtplan op te stellen? Of weet u niet goed welke lampen u het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met  LED lampen en het opstellen van lichtplannen.

Besparen met LED

LED lampen hebben als grote voordeel dat ze een flinke besparing opleveren ten opzichte van traditionele verlichting. Om te berekenen wat uw voordeel zou zijn als u overstapt op LED lampen is het verstandig om een besparingsscan te doen. De uitkomsten van deze besparingscalculator kunt u uiteraard meenemen in uw lichtplan. Zo weet u precies wat voor verlichting u straks heeft en wat het u zal besparen.

Wij raden u aan om voornamelijk gebruik te maken van dimbare LED lampen, doordat de lampen te dimmen zijn bent u ervan verzekerd dat u de sfeer in de ruimte aan kunt passen.

Tot slot is de lichtkleur van de lampen van groot belang voor de sfeer die de lampen aan een ruimte geven. Bekijk voordat u LED plafondlampen gaat aanschaffen wat de kleurtemperatuur is die u zoekt. Meer informatie over de kleurtemperatuur vindt u bij onze pagina over Kleurtemperatuur Kelvin.

Ingress Protection oftewel IP waarde

Ingress Protection is een belangrijke specificatie bij het kiezen van LED verlichting. Een groot deel van onze LED plafondlampen is gekenmerkt met IP44. Dit houdt in dat het beschermd is tegen aanrakingen van de hand, vingers, gereedschap en draden. Dit maakt het een veilig product om mee te werken en om zelf mee te klussen. Daarnaast betekend het dat de lampen druipwaterdicht, spatwaterdicht en regen- en sproeiwaterdicht zijn. Dit maakt deze LED lampen tot veilige lampen die u goed kunt gebruiken.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11261 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons