Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED TL verlichting

5 maart 2017
magazijn verlichting

Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van LED TL verlichting zijn LED TL buizen sterk in opkomst. Bij het gebruik maken van deze innovatie kunnen de LED TL buizen op veel plaatsen toegepast worden. Zoals bij scholen, kantoren, ziekenhuizen en ander openbare gebouwen.
Er is onderzoek gedaan naar de kleur van de LED TL verlichting en LED panelen. Waarbij naar voren is gekomen dat 5500-6000 Kelvin de beste lichtkleur is in een werkomgeving. Deze kleur draagt bij aan het minder snel vermoeid raken, doordat deze kleur het natuurlijk daglicht goed benaderd en dit stimuleert ons bioritme om wakker en scherp te blijven. Ook kan er bij gebruik van deze nieuwe ontwikkeling een besparing gerealiseerd worden op de energiekosten van maar liefst 65%.

Daarnaast heeft een LED TL verlichting geen hinderlijke flikkering zoals vaak bij de conventionele TL lamp. Bij de fabricage van de nieuwe LED TL buizen wordt geen gebruik gemaakt van zware metalen. Hierdoor wordt er ook geen UV straling uitgestraald. De LED TL buizen hebben geen opstarttijd nodig zoals oude TL lampen waardoor gelijk 100% licht uitgestraald wordt.

Levensduur LED TL lampen

Met LED verlichting zal er veel minder onderhoud zijn. Want LED lampen gaan veel langer mee, 25.000-50.000 branduren. (samen met de 65% energie vermindering) Het overstappen naar deze nieuwe LED TL verlichting is nu nog makkelijker doordat de lampen plug & play geleverd worden, omdat u alleen maar de oude lamp (en starter) hoeft te verwijderen en vervolgens de nieuwe LED TL lamp weer te plaatsen. Bespaar door een duurzame investering op uw verlichting in het algemeen.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11473 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons