LED uitstapverlichting voor uw BED of uw kinderen

LED uitstapverlichting zorgt ervoor dat je zonder problemen in de nacht je bed uit kunt stappen. Wanneer je in de nacht je bed uit stapt gaat er een warm-wit licht aan die ervoor zorgt dat je makkelijk en veilig op kunt staan. Wanneer je weer gaat liggen of de kamer uit gaat zal de lamp automatisch uitgaan. Doordat de LED strip onder het bed gemonteerd is en daarmee alleen de vloer aan één zijde van het bed verlicht, is dit niet hinderlijk voor uw ogen of uw partner.

Mogelijkheden

Uitstapverlichting heeft veel LED uitstapverlichting PIR sensor dimbaar (2x)mogelijkheden en kan op verschillende manieren worden ingezet. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan beide kanten van een twee persoonsbed een uitstaplicht te plaatsen zodat wanneer je uitstapt er een kant aan gaat en wanneer uw partner uitstapt de andere kant aangaat.

 

Ook kun je de enkele uitstapverlichting gebruiken op een kinder- of babykamer hiermee hoef je niet het felle licht op de kamer aan te zetten wanneer je de kamer binnen komt lopen. Ook kun je de lichten plaatsen op de gang, toilet of badkamer zodat je bij binnenlopen een lamp aanspringt.

 

Installatie

LED uitstapverlichting PIR sensor dimbaarDe uitstapverlichting kan eenvoudig geïnstalleerd worden. Er zit een duidelijke instructie bij met een lijntekening om het installeren te visualiseren. De gehele set kan binnen 10 à 15 minuten in zijn geheel geïnstalleerd worden doordat alles voorzien is van zelfklevende tape. Het enigste wat u optioneel kunt vastschroeven zijn de bewegingssensor. Dit is niet noodzakelijk, want er zitten ook plakstickers bij.

De strips is standaard 120cm lang met 120cm aansluitkabel met een plug. De stekker is ook voorzien van 120cm kabel. In totaal meer als voldoende lengte om de strip eenvoudig te monteren onder uw bed.

3/5 (1 Review)
social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 2965 reviews.