LED verlichting voor het magazijn of logistiek

Veeleisende werkplekken vragen solide oplossingen. LED verlichting in het algemeen kan hier een enorme bijdrage aan leveren omdat de nieuwere generatie LED verlichting innovatieve oplossingen heeft doorgevoerd ten aanzien van bijvoorbeeld lichtkleur, lichtopbrengst en kwaliteit van de grondstoffen van de LED’s zelf. De druk op het verminderen van energie en onderhoud bij verlichting blijft onverminderd doorgaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen van de klimaatveranderingen. Logistieke gebouwen en Magazijnen hebben vaak zeer weinig daglicht en lange bedrijfsuren voor mensen die er werken. Hierdoor is overstappen op LED verlichting een duurzame investering omdat het een besparing van 65% kan opleveren op uw energiekosten.

Een belangrijk niet te vergeten aspect is daarbij de verlaging van uw onderhoudskosten. Omdat LED verlichting armaturen een veel langere gemiddelde levensduur hebben dan traditionele verlichting armaturen, U kunt LED veilig installeren op erg moeilijk te bereiken plaatsen met een zekerheid dat u ze jarenlang niet hoeft te onderhouden of vervangen. Op dit moment produceert LED verlichting een betere kleurweergave (CRI) en lichtopbrengst ( Lumen ) per vierkante meter dan traditionele magazijnverlichting. Hierdoor wordt het welzijn en veiligheid van uw werknemers beter gewaarborgd met minder energiekosten. Gemiddeld mag er vanuit gegaan worden dat een LED lamp zichzelf al terug verdient binnen enkele maanden. Wat betekend dat er verantwoord geïnvesteerd word, dit kunt u zelf berekenen op onze site via deze link, besparingscalculator.

Nadelen traditionele TL verlichting

Andere niet te vergeten voordelen van LED verlichting in het magazijn zijn dat ze geen afbreuk hebben in lichtopbrengst over tijd. Omdat traditionele TL lampen na verloop van tijd minder licht afgeven.
Ook brommen en zoemen tradionele TL lampen na verloop van tijd.
Tevens knipperen oude TL lampen bij inschakeling en trillen deze wel eens na ongeveer een jaar gewerkt te hebben.
Als laatste heeft de traditionele TL lamp het nadeel dat deze giftige gassen bevat. Als een lamp ooit kapot gestoten wordt dan zijn die gassen schadelijk voor u en uw werknemers.

social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1308 reviews.