Letsleds.nl wint Winkelier van het Jaar verkiezing 2019

Winkelier van het Jaar verkiezing 2019 - Letsleds.nlLetsleds.nl heeft de Winkelier van het Jaar verkiezing 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie electronicawinkels. Deze jaarlijkse terugkerende prijs wordt uitgereikt aan de beste online winkeliers van Nederland. Er worden zowel prijzen per gemente als per provincie uitgereikt.

Deze prijs wordt toegekend aan de webshops met de hoogste score per gemeente. Deze klant beoordelingsscore wordt gevormd door onafhankelijkse stemmen die elke klant van een webshop achter kant laten.

Afgelopen maanden hebben vele klanten beoordelingen achter gelaten bij onder andere Letsleds. Op platformen zoals WebwinkelKeur, Bol.com en Google zijn al talloze ervaringen achtergelaten door klanten. Op bijvoorbeeld WebwinkelKeur zijn momenteel al meer dan 1500+ ervaringen te vinden met een gemiddelde beoordeling van 9,2.

Onder andere het aantal reviews en de hoge gemiddelde beoordeling heeft ervoor gezorgd dat Letsleds in haar gemeente Landerd is uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar 2019.

Wij mogen deze prijs één jaar lang dragen, hoe gaaf is dat!

0/5 (0 Reviews)
social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 2965 reviews.