Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte

Inbouwspots zijn er in allerlei vormen, maten en designs verkrijgbaar. Maar toch krijgen wij vaak de vraag van klanten voor een specifieke inbouwdiepte. Men loopt nog vaak tegen het probleem aan dat normale Gu10 inbouwspots te diep zijn. Dus in de onderstaande blog wordt aandacht gegeven aan: Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte.

Verlaagd plafond

Men heeft vaak al een bestaand verlaagd plafond en komt er tijdens het vervangen naar LED erachter dit niet zo gemakkelijk is. De meeste LED inbouwspots zijn GU10 en MR16 spots die al snel een zes tot zeven centimeter inbouwdiepte vereisen. Maar het verlaagd plafond is vaak veel lager dan dat. Dan begint de zoektocht naar LED spots met een lage inbouwdiepte, die vaak nog lastig te vinden zijn. Maar gelukkig hebben wij als Letsleds.nl veel inbouwspots met een lage inbouwdiepte. Namelijk al zo’n 12 ondiepe spots als sfeerverlichting en zo’n 22 spots met een lage inbouwdiepte als hoofdverlichting. Overigens hebben wij ook een aantal IP65 waterdichte ondiepe inbouwspots. Uiteraard zijn alle bovenstaande modellen direct op 230Volt aan te sluiten en dimbaar.

Ondiepe inbouwspots voor sfeerverlichting

Sfeerverlichting met een lage inbouwdiepte zijn er in verschillende varianten. De onderstaande afbeelding weergeeft drie van de acht varianten die maar 22mm diep zijn. Tevens zijn deze gewoon op 230Volt aan te sluiten en dimbaar. Klik hier voor een totaaloverzicht van onze spots met 22mm inbouwdiepte.

Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte

De bovenstaande spots hebben een gatmaat of inbouwdiameter van Ø45mm, maar uiteraard zijn er ook inbouwspots die een nog kleinere inbouwdiameter hebben. Namelijk spots met een diameter Ø30mm tot Ø40mm, klik hier.

Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte

Onderstaand zal ik een aantal links sturen van inbouwspots die als hoofdverlichting gebruikt kunnen worden. Dus bijvoorbeeld als hoofdverlichting in de keuken, woonkamer, slaapkamer enzovoorts. De onderstaande spots zijn allen drie kantelbaar, vervangen 50Watt halogeen, dimbaar en toch maar 25mm diep! Overigens weergeeft de bovenstaande link nog meer inbouwspots met een inbouwdiepte van 25mm, bijvoorbeeld vierkante spots en een ander model.

Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte

Als laatste zijn er een aantal inbouwspots die 29mm diep zijn. Dit zijn uiteenlopende modellen, bijvoorbeeld een rond en vierkant model met een gatmaat van 165mm. Maar ook spots met een gatmaat van Ø115mm of spots met een gatmaat van Ø75mm. Klik hier voor het gehele overzicht van deze dimbare inbouwspots.

Ondiepe spots voor de badkamer

Waterdichte spots voor in een nis in de badkamerDeze mini IP68 waterdichte spots zijn bedoeld om onder andere in te zetten bij de nis. Dit is de uitsparing in de muur, in de douche of bij het bad. De spots zijn niet alleen door de IP waarde perfect voor deze situatie.

Doordat de lampen een ondiepe inbouwdiepte hebben zijn ze gemakkelijk te installeren in allerlei kleine ruimtes. Denk hier bijvoorbeeld aan een voeten nis onder het bad, een nis bij de wastafel of boven het toilet.

Deze spots zijn standaard dimbaar. Daardoor kunt u de spots samen met de overige badkamer verlichting dimmen. Maar u kunt ze natuurlijk ook apart dimmen of alleen op een aan/uit schakelaar gebruiken.

Een nieuwe trend is ook dat men vaak de verlichting in de badkamer laat aangaan door middel van een bewegingsmelder. Daarmee blijven de lampen aan zolang er iemand op de badkamer aanwezig is. De volgende bewegingsmelder werkt ook op geluid en werkt dus ook als er iemand in bad of de douche is. Maar ook deze bewegingsmelder is ook mogelijk omdat deze alleen op beweging werkt en er dus geen warmte nodig is. Dus vallend water in de douche is daarvoor ook al voldoende.

social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1308 reviews.