Stijlvolle dimbare LED plafonnières zijn multi inzetbaar

De plafonnieres van LetsLeds zijn uitermate geschikt voor de keuken, slaapkamer, maar ook voor een bergruimte of hal, in verband met het zeer lage stroomverbruik in samenwerking met de hoge lichtopbrengst. Ook kunnen deze spots volgens de wetgeving gebruikt worden in de badkamer of onder een afdak/veranda, omdat ze het IP44 spatwaterdicht kenmerk hebben. Een groot voordeel van deze plafonnières is dat ze allen goed dimbaar zijn.

Verschillende soorten en maten

De plafonnieres zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je twee verschillende groottes bestellen. Waarbij de kleine 9 Watt is met een diameter van 12cm heeft en de grotere 15 Watt met een diameter van 17,5cm. De lampen zijn ook dimbaar wat ze perfect maakt voor veel verschillende situaties.

De lampen kunnen geleverd worden in het rond of vierkant. Hierbij zijn ook nog verschillende kleuren beschikbaard: Geborsteld metaal (Nikkel), Zwart of Wit. Door deze verschillende model uitvoeringen zullen ze altijd passend en stijlvol in een huis geplaatst kunnen worden. De ronde opbouwspots zijn overal te plaatsen en gemakkelijker te combineren. De vierkante opbouwspots zijn door de lage opbouwhoogte van maar 2,4cm erg strak en stijlvol. Maar bijvoorbeeld in een kleinere ruimte zoals een inloopkast of toilet (wc) is de ronde variant vaak een mooiere oplossing.

De metaal geborstelde varianten zijn tijdloos, deze zijn te combineren met heel veel interieurstijlen en zijn daardoor multi inzetbaar. De plafonnières met een witte rand sluiten daarentegen heel goed aan bij een wit plafond. Het geheel wordt dan erg rustig en bijna een eenheid. De zwarte rand is de laatste jaren erg in opkomst en wordt vaak gezien als erg stijlvol en modern. Het zwarte accent wordt dan vaak gecombineerd met andere zwarte accenten in huis. Hieronder ziet u drie voorbeelden van de metalen, witte en zwarte variant.

LED plafonniere 9Watt rond NIKKEL 220Volt dimbaar
LED plafonniere 9Watt vierkant NIKKEL 220Volt dimbaar
LED plafonniere 9Watt rond WIT 220Volt dimbaar
LED plafonniere 9Watt vierkant WIT 220Volt dimbaar
LED plafonniere 9Watt rond ZWART 220Volt dimbaar
LED plafonniere 9Watt vierkant ZWART 220Volt dimbaar

Gebruik van de plafonnières

Het voordeel van deze lampen is dat je ze niet hoeft in te bouwen en dus geen gaten in het plafond hoeft te maken. Veel mensen zullen denken: “Een plafonniere is uitbollig en groot aan het plafond” maar dat is bij deze lamp niet het geval. Doordat de lampen in het vierkant of rond geleverd kunnen worden en in verschillende kleuren komen krijg je altijd een strak en stijlvol design. Ook zijn de lampen maar 2,4cm hoog waardoor ze dus niet veel uitsteken en maar weinig ruimte in beslag nemen. Daarom zijn de lampen geschikt, zoals eerder vermeld in deze blog, voor bijvoorbeeld de keuken, slaapkamer en plekken die niet vaak gebruikt worden zoals de bergruimte of hal. Ook kunnen de lampen gebruikt worden in de badkamer of onder een afdak/veranda omdat ze spatwaterdicht zijn.

De lampen beschikken over een zogenaamd ‘diffuus’ glas, dit houdt in dat wanneer je naar de lamp kijkt dit niet irriterend is voor je ogen. Ook zorgt diffuus glas ervoor dat het licht mooi en egaal verdeeld wordt. Hierdoor zal de gehele ruimte verlicht worden met een sfeervol warm wit licht. Hieronder is een voorbeeld te zien van de lichtkleur en de dimbaarheid van één van deze plafonnières. Deze filmpjes worden bij elk product in de tekst weergeven. Klik hier om naar het overzicht met alle varianten te gaan.

0/5 (0 Reviews)
social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 2965 reviews.