Wat is belangrijk bij LED buitenverlichting?

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden bij het aanschaffen van tuinverlichting. Sommige zaken worden soms over het hoofd gezien en dat zou zonde zijn! In de onderstaande blog wordt uitgelegd waar u rekening mee moet houden als u nieuwe LED verlichting in uw tuin wilt gaan plaatsen. Onderstaand worden er een aantal voorbeelden gegeven van mogelijkheden om u meer duidelijkheid te geven.

Plan voor indeling LED verlichting

Als eerste is het Indeling tuinverlichtingbelangrijk dat u een plan van aanpak gaat maken, zodat de bekabeling gemakkelijk op de juiste plaats aangelegd kan worden. Hou rekening met het leggen van de stroomvoorzienig dat er zoveel mogelijk onder loop paden of aan de randen van uw tuin gewerkt wordt. Dit voorkomt dat er later problemen tijdens het aanplanten van uw tuin ontstaan, maar vaak ook al problemen bij de moment van de aanleg zelf. Hieronder een voorbeeld van een indeling die u gemakkelijk zelf kunt uitwerken van uw eigen tuinverlichting project. Zodat er later heel gemakkelijk een mooi resultaat neergezet kan worden, zeker omdat licht diepte aan uw tuin gaat geven.

 

Bij het maken van een ontwerp weet u hoeveel en welke LED verlichting u nodig heeft en tevens de benodigde

T Connector 3 polig IP68 waterdicht zwart

meters kabel. Een grondkabel moet in ieder geval minimaal 50cm diep gelegd worden om er voor te zorgen dat deze normaal nooit tijdens het tuinieren met een spade doorgestoken wordt. Om grondkabels veilig langdurig met elkaar te kunnen verbinden kunt u deze IP68 waterdichte kabelverbinder gebruiken.

Om u een beter beeld te geven wat er mogelijk is op het gebied van LED buitenverlichting, onderstaand een overzicht voor uw tuin, veranda, oprit of carport te verlichten. Door LED buitenverlichting te kiezen bent u in ieder geval zeker van dat u langdurig plezier heeft en bent u daarbij ook nog eens milieu bewust  bezig door het A+ energie label van elke gebruikte LED lamp bij Letsleds. Hierdoor bespaart u minimaal 70-80% op normale buitenverlichting.

Voorbeelden van verlichting in de tuin.

Breedstraler IP65 met bewegingsdetectie (PIR sensor) om ongenode gasten af te schrikken.

Penspots IP65 voor aanlichten planten en paden in uw tuin. Met hieronder een mooi voorbeeld

Dimbare terras – veranda breedstraler om de mooie zomeravonden nog langer sfeervol te maken. Deze collectie breedstralers kan als “UPLIGHT” voor sfeervol indirect zorgen. En kan via een stekker achter deze mini inbouw dimmer gemakkelijk gebruikt worden. Hierbij kunt u alles gemakkelijk met deze afstand bediening te gebruiken, waardoor het gebruikers gemak tot wel 30mtr optimaal is. Hierbij hoeft u dan een dure dimmer meer te gebruiken.                                                                                                                             

Terrasplank en oprit LED verlichting IP67.

Wat is belangrijk bij LED buitenverlichting?Tevens is op de onderstaande foto te zien wat er gecreëerd kan worden met goed geplaatste tuin verlichting. Hierbij wordt bewust de nadruk gelegd op een specifiek aantal aspecten in de tuin. Zodat het in de avonduren zowel hele donkere als verlichte hoeken heeft. Dit geeft een goed contrast en zorgt ervoor dat de tuin bij het huis getrokken wordt.LED grondspots

Hiervoor moet u wel v.t.v. wel even een plan van aanpak maken zoals boven omschreven.

Gemakkelijke opbouw overstek LED verlichting met een IP65 waterdicht kenmerk.

Wat is belangrijk bij LED buitenverlichting?

social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9,2/10 gebaseerd op 1812 reviews.