Draadloos dimmen

Draadloos dimmen

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor draadloos dimmen? Dan bent u bij Letsleds.nl op de juist plek. Wij bieden u namelijk smart dimmers die u met uw smartphone kunt bedienen. Zo kunt u zowel de binnenverlichting als buitenverlichting met uw mobiel besturen. Bekijk nu de collectie draadloze dimmers en kies het model uit dat het beste in uw woning past.

Draadloos dimmen met NOVA

Heeft u geen mogelijkheid om een muur dimmer te gebruiken of plaatsen? Maar wilt u wel genieten van de mogelijkheden om de verlichting aan te passen aan de sfeer die u wilt creëren? En wilt u uw huis zo veel mogelijk via een app op uw telefoon bedienen, zodat u geen rondslingerende afstandsbedieningen meer heeft? Dan is er de mogelijkheid om een NOVO smart dimmer te gebruiken. Het voordeel van een Nova smart dimmer is dat deze geen extra bridge nodig heeft om te werken. U kunt deze direct op uw thuisnetwerk aansluiten. Zo bespaart u extra kosten van een bridge, die u met andere draadloze dimmers wel nodig heeft.

Draadloze smart dimmer

Draadloos dimmen met NOVA is een perfecte oplossing voor in bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer, als ook een veranda, een overkapping of de garage. De smart dimmer wordt aangestuurd via de App Smartlife (te downloaden op IOS en Android). Met dit Novo systeem past u de intensiteit van de verlichting eenvoudig aan naar uw wens. Zo verandert u eenvoudig de sfeer in huis, zonder rekening te houden met bestaande wandschakelaars. En het is mogelijk om vanuit uw eigen huis, als ook vanaf uw vakantiebestemming verschillende lampen te bedienen. Dit laatste biedt een goede inbraakbeveiliging, om zo een simulatie te creëren dat er iemand aanwezig is. Ook kunt u daarbij timers op de draadloze dimmers instellen waarmee de lampen na verloop van tijd aan of uit gaan of zelf kunt dimmen.

Draadloos dimmer met Letsleds.nl

Door draadloos dimmer hoeft u niet meer op te staan om de verlichting van uw lampen te bedienen. U heeft enkel uw mobiel nodig. Heeft u nog vragen voor de NOVA smart dimmer? Neemt u dan vooral contact met ons op. Bellen, mailen of chatten kan altijd. We staan u graag te woord om te zorgen dat u de juiste smart dimmer uitzoekt.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9,2/10 gebaseerd op 2249 reviews.