Industriële Hanglamp

De altijd populaire industriële hanglamp. Je bent beland bij een van de fraaiere design mogelijkheden in de LED verlichting. Met onderstaande hanglampen met industrieel fraai design steelt jouw verlichting zeker de show. Vanwege het LED zijn ze super zuinig, vanwege het design zijn het echte eye-catchers en vanwege de kwaliteit gaan ze super lang mee.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Industriële lampen voor bij u thuis

Industriële lampen zijn momenteel dé trend in uw huis. Met name de industriële hanglamp zoals ze hier worden aangeboden zijn erg gewild en dat begrijpen wij. Ze geven prachtig warm licht, hebben een mooi industrieel uiterlijk en zorgen voor een prachtige lichtbeleving. Zowel in zwart als wit uitgevoerd en in meerdere formaten.

 

Hanglamp zwart en hanglamp wit

We hebben de industriële hanglamp in meerdere modellen. Je hebt variatie in de kleur waarbij we een zwarte en een witte versie aanbieden.  De hanglamp zwart is voorzien van een prachtige laag poedercoating. De witte heeft dezelfde coating. Dit zorgt ervoor dat de lampen van een super degelijke kwaliteit zijn en zélfs geschikt voor natte ruimtes zoals een badkamer of eventueel buiten in een overkapping.

Hanglampen voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en meer

Een multifunctionele alles-kunner! De industriele hanglampen zijn geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en praktisch elke bedenkbare plek. Vanwege de degelijke kwaliteit en coating zijn ze voorzien van het IP65 wettelijke keurmerk. Dit houdt in dat ze waterdicht zijn en tegen een stootje kunnen. Dat is nog een handig.

Weet dat ze ook prima geschikt zijn als lamp boven eettafel. Vanwege de mooie brede lichtbundel zal ook een eettafel prachtig verlicht zijn met deze toppers.