Kantelbare IP65 spots

Als u op zoek bent naar kantelbare ip65 spots om in de badkamer te gebruiken, vindt u bij Letsleds.nl een uitgebreid assortiment. De kantelbare i65 spots in deze categorie zijn speciaal bedoeld voor natte of vochtige ruimtes. Ze zijn namelijk stofvrij en (spat)waterdicht. Alle spots die u hier vindt, zijn kantelbaar en van professionele kwaliteit. Deze LED inbouwspots bieden een functionele verlichting. Niet alleen zijn ze praktisch, ze zorgen ook voor een strakke uitstraling. En doordat u makkelijk aspecten in de ruimte kunt accentueren, bepaalt u zelf de sfeer. U kunt de spots filteren op vorm, kleur wattage, voltage, fitting en lichtkleur met de keuzemogelijkheden aan de linkerzijde van de pagina.

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 66 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 66 resultaten wordt getoond

Waarom kantelbare ip65 spots

In de badkamer zijn kantelbare ip65 spots een aanrader. Hier is een plafondlamp of hanglamp namelijk niet erg handig. En kantelbare inbouwspots hebben een groot voordeel tegenover niet kantelbare spots. U kunt ze namelijk altijd op bijvoorbeeld de achtergrond richten of juist naar voren toe. Dit geeft het voordeel dat de inbouwspots gericht kan worden daar waar licht gewenst is. Richt het licht bijvoorbeeld naar de wastafel, zodat u tijdens het tandenpoetsen, opmaken of scheren over voldoende licht beschikt. Of juist naar de muur om het geheel te accentueren en daarmee het licht van de inbouwspots niet in uw ogen te laten schijnen.

Aandachtspunten bij gebruik in de badkamer

Houd u er rekening mee dat door het kantelgedeelte van de inbouwspots altijd vocht, stoom en water kan gaan. Plaats waterdichte spots daarom niet direct in het plafond boven bijvoorbeeld de douche, maar in een koof bij de douche of bad. Ook zijn ip68 spots aan te raden, die nog beter beschermen dan ip65 spots. Hoe hoger de IP-waarde namelijk, hoe beter de spot tegen vocht kan. En anders kunt u beter voor niet kantelbare ip65 spots kiezen. In ons assortiment voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer vindt u ook:

Kenmerken ip65 spots kantelbaar

Bij het uitkiezen van uw nieuwe kantelbare ip65 spot heeft u een brede keuze. Kantelbare IP65 spots zijn er in verschillende vormen en maten. Zowel ronde als vierkante inbouwspots zijn verkrijgbaar. Daarbij heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit zwarte, witte en metalen inbouwspots. Deze keuzes kunt u allemaal maken in de filter aan de linkerzijde van de pagina. Niet alleen haalt u mooie LED lampen in huis, maar ook lampen die veel langer meegaan dan bijvoorbeeld gewone gloeilampen. U hoeft ze dus minder vaak te vervangen en zult jarenlang plezier beleven aan uw kantelbare ip65 spots. Ook zijn de LED spots zuinig in gebruik, milieuvriendelijker en zult u merken dat u energie bespaart.