Keuken

De keuken gebruikt u vaak meer dan gedacht wordt. En LED verlichting voor de keuken is een toevoeging die wonderlijke resultaten biedt. De juiste keuken LED verlichting heeft veel invloed op de sfeer. Een goed verlichte keuken zorgt niet alleen voor licht, maar ook dat het licht aangepast kan worden aan het moment van de dag. Bij Letsleds vindt u een uitgebreide collectie inbouw en opbouw spots voor de keuken. Zoek uw nieuwe LED verlichting voor de keuken uit!

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 246 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 246 resultaten wordt getoond

De keuken is voor veel huishoudens de plek waar in de ochtend brood gesmeerd voor het werk. Of waar overdag thuis gelunched wordt aan de keukentafel. En voor het avondmaal wordt er eten klaargemaakt en ´s avond drinkt er nog even een bakje koffie. En voor deze diverse activiteiten is verschillende verlichting gewenst. Daarvoor biedt LED verlichting voor de keuken de uitkomst!

LED verlichting keuken

In de keuken is het gebruikelijk om verschillende soorten verlichting te installeren. Zo heeft u voor elke situatie de juiste verlichting beschikbaar. Graag zetten we de verschillende soorten LED verlichting keuken voor u op een rij.

Algemene LED verlichting in de keuken

Natuurlijk moet elke keuken bezitten over algemene verlichting. Dit is vaak een grote lamp bijvoorbeeld boven de keukentafel. Het voordeel is dat deze lamp ook de rest van de keuken verlicht. Dit is ook vaak de lamp die het meeste aanstaat, omdat mensen deze vaak als eerste aanzetten. Het is belangrijk dat deze lamp veel licht geeft. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om deze LED verlichting in de keuken te nemen met een dim-optie.

LED verlichting keuken: Werkverlichting

Wanneer u bijvoorbeeld aan het koken bent wilt u natuurlijk genoeg licht hebben. Dit is nodig zodat u alles duidelijk kunt zien en het veilig blijft in de keuken. Ook wilt u geen onnodige schaduwen in de keuken hebben. Vaak worden hiervoor inbouwspots gebruikt voor boven de plekken waar vaak gewerkt wordt of eten wordt bereid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het keukenblad en bij de gootsteen.

Sfeerverlichting in de keuken

Wilt u wat meer sfeer in uw keuken aanbrengen, dan kan er gekozen worden voor dim-to-warm spots. Deze zullen hetzelfde licht geven als de ‘normale’ warm witte spots. Maar hoe verder deze spot terug gedimd wordt, hoe warmer het licht van kleur wordt. Tot extra warm wit (kaarslicht kleur) bij de minimale dimstand. Deze optie kan dus ook bij de inbouwspots gebruikt worden, om de keuken een warmere en sfeervolle tint mee te geven.

Keuken LED verlichting kiezen

Bij het kiezen van de LED verlichting voor de keuken komt u zowel inbouwspots als opbouwspots tegen. De inbouwspots worden weggewerkt in bijvoorbeeld een keukenkastje of het plafond. De opbouwspots passen over een normale inbouwdoos heen. Dit is ideaal als u geen ruimte heeft om ledspots in te bouwen.

Komt u er niet uit welke LED verlichting voor de keuken u nodig heeft? Of heeft u vragen over de producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team van experts zit klaar om u verder te helpen.