LED inbouwspots badkamer - 4000K

LED inbouwspots badkamer 4000K

Inbouwspots Calisto voor de badkamer zijn erg gemakkelijk zelf te monteren. Deze inbouwspots zijn uitgevoerd met een (diffuus) satin glasplaatje, waardoor de verdeling van het licht sfeervol zacht wordt ervaren. Dit model badkamer inbouwspots kan voorzien / uitgevoerd worden een helder neutraal daglicht kleur van 4000-4500 Kelvin, die uitstekend gecombineerd kan worden bij andere verlichting van 4000K. (vaak geleverd in spiegelverlichting)

Wilt u meer weten over badkamer verlichting en hoe deze te kiezen? Klik hier

LED badkamer inbouwspots

De led badkamer inbouwspots zijn perfect geschikt voor gebruik in uw badkamer door de IP65 kenmerk / uitvoering. Dit houd in dat de inbouwspots waterdicht zijn vanaf de buitenzijde van de spot, hierdoor is de Calisto badkamer inbouwspots bij u thuis goed toepasbaar in uw bestaande / nieuwe badkamer of onder uw veranda.

LED inbouwspots

Letsleds heeft ook led spots inbouw die traploos tot 0% terug te dimmen zijn. Deze 6Watt inbouwspots zijn verkrijgbaar in kantelbare varianten, dus rond en vierkant. Maar ook in een waterdichte IP65 variant en natuurlijk als los lampje. Voor een filmpje van het traploos dimmen klikt u hier: Youtube link Deze led lampen vervangen naadloos een traditionele halogeenlamp, van 20 Watt, 35 Watt en de halogeenlamp.

Diffuser

Diffusers zijn de beste manier om het licht in de perfecte sfeer te uit te stralen in de ruimte. Een uitstekend functionerende diffuser is bij goede badkamer spotjes onmisbaar! De functie is namelijk om het directe glinsterende led licht van de badkamer inbouwspots zodanig te filteren dat er een zacht sfeerlicht word uitgestraald.

Badkamer zone indeling

Zorg bij het plaatsen van nieuwe verlichting in de badkamer voor veiligheid, door te kiezen voor badkamer inbouwspots op basis van 12-Volt / 220-Volt én voldoende IP-waarde. Indien er voor IP65 waterdichte spots gekozen wordt, kunt u tegenwoordig gewoon volstaan met 220-Volt inbouwspots. Door IP65 badkamer inbouwspots de nemen kunt u deze direct boven de douche en/of badkuip plaatsen in zone 1 op de onderstaande tekening. Indien er toch voor  spatwaterdichte spots IP44 gekozen wordt, dan kunnen deze alleen in zone 2 van uw badkamer geplaatst worden. Wij gaan er wel steeds vanuit dat u een afdoende goed geventileerde badkamer heeft. (evt. een mechanische ventilatie afvoer)

Zones in de badkamer met de bijbehorende IP waardeZone 0:  is de badkuip of douchebak zelf.

Zone 1:  is de ruimte tot 2.25 meter boven de badkuip of de bak van de douchecabine.

Zone 2:  is het gebied dat binnen handbereik naast de badkuip of douchebak: een vlak van 60 centimeter breed en 2.25 meter hoog.

LED verlichting badkamer

Gaat het om een nieuwe of zelf gerenoveerde badkamer, of bent u gewoon toe aan nieuwe LED verlichting in uw bestaande badkamer. Welke verlichting keuze gaat u maken? Natuurlijk kunt u kiezen voor traditionele verlichting, maar dit geeft grote nadelen. Want met LED verlichting voor de badkamer zorgt u er niet alleen voor dat u goed bezig bent voor het milieu én uw portemonnee, waarbij een ander groot voordeel is dat u de lamp niet zo vaak meer hoeft te vervangen. Badkamer verlichting is vaak een moeilijk karweitje om te vervangen wanneer de traditionele verlichting stuk is. Met LED spots van Letsleds.nl geniet u vele duizenden uren van een LED inbouwspot die het doet, een extra voordeel.

Hulp nodig bij het kiezen van LED verlichting voor uw badkamer?

Bij Letsleds.nl is er een uitgebreid aanbod aan led inbouwspots 4000K, niet alleen verlichting voor uw badkamer. Voor  alle LED lampen, led spots, led strips, in en opbouw spots, bent u bij ons aan het juiste adres! Als u niet weet welke LED verlichting u wilt gaan kopen voor uw huis? Vraag het dan gewoon aan ons, zodat we even mee kijken met u. Op de Letsleds.nl website vindt u onder meer een besparingsscan bij elk artikel, wilt u meer informatie over fittingen van LED lampen of meer informatie over Kleurtemperatuur Kelvin. Met de informatie van onze website kunt u gemakkelijk en vlug LED verlichting kiezen voor uw badkamer!

IP waarde voor LED verlichting

Een belangrijke factor bij het maken van een keuze is de IP waarde, ook wel de Ingress-Protection genoemd. Met IP waarde wordt een led lamp of inbouwspot in een categorie geplaatst, deze categorie word onderverdeeld in twee cijfers. Het eerste cijfer staat voor het aanraken met de handen, het tweede cijfer staat voor stof / waterdichtheid. In ons artikel over IP waarde staat alle informatie vermeld die u wilt weten.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9,2/10 gebaseerd op 1966 reviews.