Badkamer

Wilt u LED inbouwspots in de badkamer plaatsen? In onze webshop bieden we een uitgebreide collectie badkamer spotjes LED die makkelijk te monteren zijn. Daarnaast hebben ze een ip waarde van 65 wat betekent dat ze waterdicht zijn. Hierdoor zijn de inbouwspots zeer geschikt voor badkamers en andere vochtige ruimtes. Bekijk de collectie en kies uw LED inbouwspots voor de badkamer. Gebruik de filters aan de linkerkant om direct uw product te vinden of bekijk hieronder al onze waterdichte badkamer spots.

Filter producten

Resultaat 1–40 van de 282 resultaten wordt getoond

Filter producten

Resultaat 1–40 van de 282 resultaten wordt getoond

LED inbouwspots badkamer

In onze collectie vindt u badkamer spotjes van Calisto. Deze inbouwspots voor de badkamer zijn zeer gemakkelijk te monteren. De spotjes zijn uitgevoerd met een satin glasplaatje (diffuser), waardoor de lichtverdeling extra zacht wordt ervaren. Diffusers zijn absoluut de beste manier om het licht in de perfecte sfeer te krijgen. De diffuser zorgt ervoor dat het directe LED licht uit de badkamer spotjes zodanig wordt gefilterd dat er een perfect zacht lichtbeeld ontstaat. De badkamer spotjes LED zijn allemaal uitgerust met een sfeervolle warm witte kleur van 2700-3200 Kelvin, die uitstekend de traditionele gloeilampkleur benaderd.

Meer lezen over badkamer verlichting en hoe die te kiezen? Klik hier

Badkamer LED spot

Bij het uitzoeken van LED spots voor de badkamer is het belangrijk op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het natuurlijk cruciaal dat de verlichting waterdicht is. Een belangrijke factor in uw keuze is de IP waarde, of ook wel de Ingress Protection genoemd. Met ip waarde wordt een led lamp of spot in een categorie geplaatst, deze categorie heeft twee cijfers. Het eerste cijfer staat voor aanraking met de handen, het tweede cijfer staat voor stof en waterdichtheid. In ons artikel over IP waarde vindt u alle informatie die je hiervoor nodig hebt. De LED inbouwspots voor de badkamer die u in deze categorie vindt, zijn uitermate geschikt voor uw badkamer door het IP65 kenmerk. Dit betekent dat ze waterdicht zijn vanaf de buitenzijde. Wilt u hard pvc led spotjes voor uw badkamer of buitenshuis? Klik dan hier.

Kenmerken badkamer spotjes LED

Bij het kiezen van uw badkamer LED spot kunt u kiezen voor dimbare spots. Letsleds heeft ook led spots inbouw die traploos tot 0% terug te dimmen zijn. Deze 6Watt inbouwspots zijn verkrijgbaar in kantelbare varianten, dus rond en vierkant. Maar ook in een waterdichte IP65 variant en natuurlijk als los lampje. Voor een filmpje van het traploos dimmen klikt u hier. Deze led lampen vervangen naadloos een traditionele halogeenlamp, van 20 Watt, 35 Watt en de halogeenlamp.

Badkamer zone indeling

Zorg altijd dat u rekening houd met de veiligheid in uw badkamer, kies daarom de juiste LED spots badkamer op basis van 12-Volt én voldoende IP-waarde. Indien er LED spots IP65 waterdichte spots gebruikt worden, dan volstaan 220 Volt spots ook prima. Door badkamer spotsjes LED te nemen met een IP65 waarde kunt u de inbouwspots direct boven de douche en/of badkuip installeren. Dit is te zien in zone 1 op de tekening. Indien u de spatwaterdichte spots IP44 kiest, dan kunt u deze in zone 2 van uw badkamer installeren. Wel blijft het van belang om de badkamer altijd goed te ventileren.

Zone 0: is de badkuip of douchebak zelf.
Zone 1: is de ruimte tot 2.25 meter boven de badkuip of de bak van de douchecabine.
Zone 2: is het gebied dat binnen handbereik naast de badkuip of douchebak: een vlak van 60 centimeter breed en 2.25 meter hoog.
Heeft u vragen over welke badkamer LED spot u waar kunt plaatsen? Neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Spotjes badkamer IP65 LED

Spotjes badkamer nodig? Volledig waterdicht en met een mooi design? Dan hoef u niet verder te zoeken. U heeft een nieuwe badkamer in een nieuwe woning, u bent uw huidige badkamer zelf aan het renoveren of u bent gewoon toe aan nieuwe verlichting voor uw badkamer. Welke gaat u dan kiezen? Want u kunt kiezen voor traditionele verlichting, maar wij raden juist een badkamer led spot aan. LED verlichting voor uw badkamer zorgt u er niet alleen voor dat u goed bezig bent voor het milieu én uw portemonnee. Een ander groot voordeel is dat u de lamp niet zo vaak meer hoeft te vervangen. Badkamer verlichting is vaak een geniepig karweitje om te vervangen wanneer de traditionele verlichting aan vervanging toe is. Met badkamer spotjes LED van Letsleds.nl geniet u vele duizenden uren van een LED spot die het doet – een extra voordeel dus.

Hulp nodig bij het kiezen van led spots badkamer?

Op Letsleds.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan led verlichting, niet alleen verlichting voor uw badkamer. Voor LED lampen, led spots (algemene), led strips, inbouw en opbouw spots, u bent bij ons aan het juiste adres! Weet u niet precies welke verlichting u wilt aanschaffen voor uw huis? Stel uw vraag dan gewoon aan ons, we kijken graag met u mee. Op onze website vindt u onder meer een besparingsscan, informatie over fittingen van LED lampen en meer informatie over Kleurtemperatuur Kelvin. Met al deze informatie kunt u uw perfecte LED verlichting kiezen voor uw badkamer!