LED straatverlichting

LED straatverlichting

LED straatverlichting is multi inzetbaar. LED straatlampen zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Ze kunnen gebruikt worden voor het verlichten van een terrein, boven een roldeur, een inloopdeur als ook bijvoorbeeld boven een overhead-deur. En denk ook eens om een veldje te verlichting, een parkeerplaats, een buitenopslag of bijvoorbeeld een toiletgebouw op de camping. Onze LED straatverlichting zijn krachtige lampen met een enorme lichtopbrengst om grotere oppervlakten te verlichten. Bekijk hier onze uitgebreide collectie LED straatverlichting.

LED straatverlichting

Letsleds biedt verschillende soorten LED straatverlichting. Deze zijn ter vervanging van oude straatlamp armaturen waar vaak een energievretende kwik lamp in zat. In veruit de meeste gevallen kan de nieuwe LED straatlamp gewoon op de bestaande paalbevestiging gemonteerd worden. Mocht u nog geen muurbevestiging hebben, dan kunt u deze ook op de pagina vinden en gelijk mee bestellen.Bent u op zoek naar LED buitenverlichting voor particulier gebruik, bijvoorbeeld voor het verlichten van een oprijlaan of een garagedeur? Kijkt u dan eens in onze categorie LED buitenverlichting met een uitgebreide selectie.

Kleur LED straatlampen

In het assortiment van Letsleds.nl vindt u twee kleurvarianten voor de LED straatlampen. De 6000 Kelvin LED straatverlichting welke koel wit licht geeft, en de 4000 Kelvin wat neutraal daglicht is. In de meeste gevallen wordt er voor 6000 Kelvin gekozen, maar 4000 Kelvin is ook in opkomst en wordt steeds meer gevraagd. LED straatlampen van 4000 Kelvin zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld bij roldeuren te plaatsen. Wilt u juist een parkeerterrein of een plein verlichten? Dan wordt LED straatverlichting van 6000 Kelvin aangeraden.

Automatische dag- en nachtsensor

Naast verlichting met een bewegingsmelder, bevat het assortiment ook LED straatverlichting met een dag- en nachtsensor. Hierbij gaat de LED straatlamp automatisch aan in het donker. Als het licht wordt, schakelt de sensor de lampen automatisch weer uit. De dag en nacht sensor is ideaal voor om bij bedrijfspanden bijvoorbeeld.Als u vragen heeft over de LED straatverlichting en welk model en kleur u het beste voor uw specifieke situatie kunt gebruiken, neemt u dan vooral contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te adviseren welke LED straatverlichting in uw situatie aan te raden is.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 2965 reviews.