LED TL armatuur

LET TL armatuur

Een LED TL armatuur is een goede keuze als verlichting voor bijvoorbeeld de schuur, een garage, een opslag of een kantoor. Deze verlichting is op meerdere plaatsen toepasbaar. Een compleet LED TL armatuur is verkrijgbaar in zowel waterdichte als niet waterdichte varianten. En met deze verlichting bespaart u al snel tot 50% op het energieverbruik in vergelijking met een gewoon TL armatuur. Bekijk onze uitgebreide collectie LED TL armaturen.

Montage LED TL Armatuur

De montage van een LED TL armatuur is niet moeilijk. Het gehele oude armatuur mag verwijderd worden, waarna u twee beugeltjes tegen het plafond of wand schroeft. Vervolgens hoeft u het nieuwe LED TL armatuur hier alleen maar in te klikken. Als laatste nog even aansluiten op 230Volt en klaar!U hoeft hiermee geen oude armaturen open te maken, om te bouwen of andere aanpassingen te maken. Gehele oude armatuur verwijderen, nieuw LED TL armatuur plaatsen en direct op 230Volt aansluiten en klaar. Zo simpel is het plaatsen van deze armaturen.

Modellen en waterdichtheid

Letsleds.nl heeft zowel waterdichte varianten als niet waterdichte varianten. De niet waterdichte varianten worden vaak voor particulieren toepassingen gebruikt. De twee waterdichte modellen van het Duitse merk Osram, zijn robuuster, IP65 waterdicht en hoger qua wattage. Dit omdat zakelijke armaturen vaak een stuk hoger hangt en doordat er onder de lampen meer gewerkt moet worden. De waterdichte LED TL armaturen kunt u buiten gebruiken en kunnen wel tegen een stootje.Zowel de waterdichte als niet waterdichte modellen LED TL armaturen zijn doorlusbaar. Dit houdt in dat de stroom van lamp naar lamp gekoppeld kan worden. De twee IP65 waterdichte modellen van 36Watt en 50Watt hebben standaard deze doorlusfunctie. Daarin kunnen direct de koperdraden in het armatuur gestoken worden om het aan te sluiten en door te lussen. De niet waterdichte varianten hebben ook de mogelijkheid om door te lussen. Hierbij moet u een los koppelstuk bestellen, omdat deze lampen een speciale driehoeksplug hebben. Deze lampen zijn overigens wel met 1,5 meter kabel met EU stekker te bestellen.

LED TL Armatuur online kopen

Als u vragen heeft over de LED TL armaturen en welk model en kleur u het beste voor uw specifieke situatie kunt gebruiken, neemt u dan vooral contact met ons op. We staan u graag te woord en helpen u om de juiste LED TL armaturen te vinden. Als u trouwens op zoek bent naar LED panelen of LED TL buizen bent u in onze webshop ook aan het juiste adres.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.