| Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 4316 beoordelingen
Winkelmand

Mini IP65 spots

Als u LED verlichting in de badkamer of een andere natte, vochtige ruimte wilt gebruiken, bent u in deze categorie op de juiste plek. Onze uitgebreide collectie mini inbouwspots ip65 zijn stofvrij en waterdicht. Deze lampen zijn daarom geschikt om te gebruiken bij een overkapping, een douche, het bad of andere vochtige ruimtes. De minimaten zorgen ervoor dat ze ook perfect zijn voor ruimtes waar u weinig ruimte heeft, maar toch mooie verlichting wilt hebben. Bekijk ons assortiment en zoek uw nieuwe mini inbouwspots ip65 uit.

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Mini inbouwspots IP65

De mini ip65 inbouwspots zijn perfect voor gebruik in vochtige ruimtes. Wilt u spots in de douchecel plaatsen in bijvoorbeeld een nis? Dan adviseren wij om minimaal IP68 waterdichte spots te nemen. Deze categorie is speciaal voor de mini IP65 spotjes. Mini inbouwspots zijn er in verschillende vormen en maten. Zowel ronde als vierkante mini inbouwspots zijn verkrijgbaar. Daarbij heeft u ook nog de keuze mogelijkheid om te kiezen uit zwarte, witte en metalen inbouwspots. U kunt de ip65 mini inbouwspots filteren op vorm, kleur wattage, voltage, fitting en lichtkleur. Dit is allemaal te vinden aan de linkerzijde van de pagina. Zo zorgt u ervoor dat u de juiste inbouwspots ip65 voor uw ruimte selecteert.

Multi toepasbare mini inbouwspots

Mini inbouwspots zijn door de kleine inbouwdiameter en de lage inbouwdiepte op veel plaatsen te plaatsen. De spots zijn multifunctioneel en kunnen bijvoorbeeld in een wandkast geplaatst worden. Maar ook in koofjes in bijvoorbeeld de badkamer, de slaapkamer, een keuken of in een koof in de woonkamer. Wij adviseren om inbouwspots te kiezen op 220Volt. Deze zijn vaak beter te dimmen, makkelijker aan te sluiten en daardoor veelvuldig toe te passen.

Kantelbaar inbouwspots of niet?

Voor de mini inbouwspots ip65 kunt u kiezen uit kantelbare inbouwspots of niet-kantelbare. Kantelbare inbouwspots hebben een groot voordeel. Deze kunt u altijd op bijvoorbeeld de achtergrond richten of juist naar voren toe. Dit zorgt ervoor dat de inbouwspot gericht kan worden op waar licht gewenst is. Bijvoorbeeld bij de spiegel in het toilet. Echter, door het kantelgedeelte van de inbouwspots kan er altijd vocht, stoom en water doorheen komt. Wij adviseren daarom om de ip65 kantelbare spots niet direct in het plafond, maar in een koof bij de douche of bad te plaatsen. Of kies voor niet kantelbare ip65 mini inbouwspots. Wilt u al onze kantelbare ip65 spots makkelijk bij elkaar bekijken? Bezoek dan onze speciale categorie met kantelbare ip65 spots. Ook kunt u onze collectie opbouw ip65 spots en ondiepe ip65 spots bekijken in aparte categorieën.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4973 reviews.