Mini opbouwspots

Mini opbouwspots worden opgebouwd op het plafond. In tegenstelling tot mini inbouwspots hoef je geen gat te boren, omdat ze niet in het plafond zitten. Deze spots zijn ideaal in bijvoorbeeld een wandkast. De mini opbouwspots kunt u ook voor bijvoorbeeld de hal, een bijkeuken, de slaapkamer of een kinderkamer gebruiken. Mini spots zijn er in verschillende vormen en maten. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren mini opbouwspots. Ook bieden we zowel ronde als vierkante modellen aan. Deze keuzes kunt u allemaal maken in de filters aan de linkerzijde van de pagina. Wij adviseren trouwens om opbouwspots op 220/230Volt te kiezen. Deze zijn vaak beter te dimmen, makkelijker aan te sluiten en daardoor veelvuldig toe te passen.

Show Filters

Toont alle 22 resultaten

Show Filters

Toont alle 22 resultaten

Uiterlijk van mini opbouwspots

Een mini opbouwspot mag gezien worden! Kies dus een model dat de stijl van het interieur versterkt. De ronde opbouwspots ogen eigenlijk altijd mooi. De vierkante spots hebben een sjiek uiterlijk zolang ze geheel recht geplaatst worden. Ook de kleuren beïnvloeden het uiterlijk van de mini opbouw spots. Metalen modellen zijn eigenlijk tijdloos en daardoor makkelijk met allerlei interieurstijlen te combineren. Witte mini opbouwspots combineren goed met een wit plafond. Houd er alleen wel rekening met de kleuren, het kan namelijk zijn dat ze niet exact dezelfde witkleur hebben als de achtergrond waar ze geplaatst worden. Zwarte opbouwspots zijn contrasterend en sjiek. Ze kunnen daardoor goed op veel verschillende achtergronden geplaatst worden.

De ideale mini opbouwspot bij Letsleds

Bent u overtuigd dat u een mini opbouwspot wilt gaan installeren? Bekijk dan de vele opties in onze uitgebreide aanbod. Heeft u vragen over de producten of kunt u hulp gebruiken bij het kiezen? Neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag verder.