Muur dimmers

Muurdimmer

Als u op zoek bent naar een muurdimmer, ook wel LED dimmer inbouw genoemd, bent u bij Letsleds.nl aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment muur dimmers, zodat u voor iedere situatie een geschikt model kunt vinden. Bekijk hieronder alle modellen en kies de juiste inbouw dimmer voor uw LED lamp uit. De best verkochte producten hebben we trouwens gemarkeerd zodat u die snel terug kunt vinden.

Muur dimmer LED lamp uitzoeken

In onze collectie vindt u een uitgebreide selectie muurdimmers. Muur dimmers zorgen ervoor dat u altijd de lichtsterkte kunt aanpassen. Voor elke situatie heeft u de mogelijkheid om de gewenste sfeer te creëren. Om de juiste muurdimmer te vinden, kunt u de filters aan de linkerkant van de pagina gebruiken. Hiermee kunt u selecteren waar u naar op zoek bent, zodat u gemakkelijk de juiste muur dimmer voor uw persoonlijke situatie vindt. Hierbij is het wel makkelijk dat u rekening houdt met het aantal lampen met de bijbehorende wattage die op de dimmer aangesloten moeten worden.

Inbouw dimmer LED kopen

U gebruikt een inbouw dimmer ter vervanging van een schakelaar. En natuurlijk om het licht te dimmen. Ze zijn er in vele soorten en merken. Bij Letsleds.nl bieden we u inbouw dimmers van hoge kwaliteit, die te combineren zijn met het schakelmateriaal wat u ook in onze webshop vindt. Bij het uitkiezen van de inbouw dimmer is het belangrijk om te te letten op de asdikte, het type verlichting dat toegepast wordt en het instap- en maximale vermogen van de dimmer. In de specificaties van de producten kunt u de benodigde informatie terug vinden.

LED dimmer 230V aansluiten

Al onze LED dimmers zijn direct op de 220/230v aan te sluiten. Verder zijn ze volledig plug & play en worden ze geleverd met een montage handleiding. Hierdoor wordt het installeren en bevestigen van de LED dimmer 230v een makkie. Onder elk product vind je ook de montage handleiding in de tabjes. Wij adviseren om dit altijd even door te nemen voordat je iets aansluit. Op die manier voorkom je onnodige fouten.

Dim techniek en LED lamp dimmer kiezen

De dim techniek is even zo belangrijk bij het kiezen van de juiste LED lamp dimmer. U heeft hierbij de keuze uit fase aansnijding en fase afsnijding om de juiste dimmer bij uw lamp aan te schaffen. Als u wilt weten wat fase af- en aansnijding precies betekent bij muurdimmers, kunt het artikel hierover op ons blog lezen. Over het algemeen geldt dat LED lampen het best gedimd worden met fase afsnijding dimmers. Wij bevelen echter altijd een LED lamp dimmer aan met zowel fase af- als aansnijding. Op die manier heb je altijd de juiste dimmer.

Muurdimmer voor LED Lamp

De muurdimmers in deze categorie kunt u gebruiken om onze dimbare LED lampen te dimmen. Als er bij een model staat aangegeven dat deze niet dimbaar is, is dit ook echt niet mogelijk en kunt u hier dus geen muur dimmer bij gebruiken. Bij Letsleds.nl staat onder elke product een aantal dimmers aangegeven en degene die het beste werkt in combinatie met de LED lamp wordt aanbevolen.Komt u er niet uit om de juiste dimmer (LED lamp) te selecteren? Of heeft u vragen over de producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.