Filters: 

Showing all 44 results

GIF NERO header

De Nero Design collectie

De Nero Design collectie is opgesteld voor personen die op zoek zijn naar een mat zwarte luxe uitstraling. De collectie bestaat uit verlichting producten en accessoires van de hoogste kwaliteit op de markt. Geen concessies - pure design. De collectie bestaat uit zwarte inbouwspots, zwarte opbouwspots en zwart schakelmateriaal. Hierdoor maak je alles in huis zwart.

Voordelen Nero Design: De kleur is een diepe universele mat zwart. Mooi te combineren met andere zwarte elementen zoals kranen, deuren, kozijnen en andere voorwerpen in het huis. Alle inbouwspots zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Vanwege de IP65 waarde mogen alle zwarte inbouwspots zelfs in de badkamer gebruikt worden. Tevens heeft de hele Nero collectie een garantie termijn van maar liefst 2 jaar.

Nero Zwarte Inbouwspots

Zwarte spotjes

Zwarte spotjes zijn tegenwoordig heel populair. Ze ogen prachtig en zijn heel mooi te combineren met andere zwarte elementen zoals kranen, deuren en kozijnen. We zien dat de zwarte spots veel gebruikt worden in nieuwbouw huizen, verbouwingen in bestaande huizen en modernisering van bestaande huizen.

De zwarte spots worden ook vaak gekozen in luxe huizen en in huizen waar een industriële interieur is gecreëerd. De spots zijn gepoedercoat wat een mooie matte uitstraling geeft. De zwarte spots hebben we zowel in inbouwspots als opbouwspots.

Inbouwspots zwart

De inbouwspots zwart zijn van een degelijk metaal gemaakt en voorzien van de kleur door middel van poedercoaten. De inbouwspots van 5Watt en 7Watt hebben we zowel in de varianten zwarte inbouwspot vierkant, maar ook in het rond. Verder hebben deze varianten een minimale inbouwdiepte van 25mm. Dit is perfect voor plafonds met weinig ruimte erboven of voor wanneer je het plafond nog moet verlagen. Je hoeft namelijk het plafond niet dusdanig te verlagen waardoor je veel ruimte verliest.

Opbouwspots zwart

Onze opbouwspots zwart hebben we in verschillende uitvoeringen. Allen voorzien van een mooie matte uitstraling en gemaakt van zeer degelijke metalen wat zwaar aanvoelt en lang meegaat. De zwarte opbouwspot hebben we zowel in plafonnières, maar ook in normale opbouwspot modellen.

Zwart schakelmateriaal kopen

Zwart schakelmateriaal is een perfecte aanvulling op onze zwarte inbouwspots. Het geeft een veel mooiere en strakkere uitstraling als het ouderwetse wit en in sommige gevallen zelfs beige. Het zwarte schakelmateriaal bestaat onder andere uit een lichtschakelaar zwart, maar ook uit zwarte contactdozen, zwarte stopcontacten en een zwarte dimmer. Verder zijn er ook nog andere accessoires zoals een zwarte USB stopcontact.

Zwarte stopcontacten

Zwarte stopcontacten zijn een prachtige aanvulling op de Nero Design collectie. Deze stopcontacten zijn voorzien van wederom een diepe zwarte kleur wat mooi combineert met de zwarte spots, zwarte schakelaars en eventueel andere zwarte elementen in het huis.

Ons advies is om een stopcontact zwart te combineren met het overige zwart schakelmateriaal. Wat we hierboven hebben benoemd. Plaats daar de mooie zwarte inbouwspots of opbouwspots bij en je hebt een prachtige lichtbeleving en design gecreëerd bij jou thuis.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.