Ondiepe inbouwspots

LED inbouwspots met kleine inbouwdiepte (ondiep)

Als u weinig ruimte heeft in het plafond en toch mooie LED inbouwspots wilt plaatsen, zijn ondiepe inbouwspots uitermate geschikt. Letsleds heeft een assortiment met verschillende inbouwspots van 22mm, 25mm, 29mm, 30mm en 45mm. Hierbij zijn verschillende inbouwspots met kleine inbouwdiepte ook steeds te verkrijgen in een ronde en vierkante vorm. Tevens kan er ook gekozen worden uit verschillende kleuren en wattage mogelijkheden. Bekijk de uitgebreide collectie en zoek uw nieuwe inbouwspot uit.

Ondiepe inbouwspots - LED spots met een kleine inbouwdiepte

Voor het plaatsen van LED inbouwspots gebruikt u een verlaagd plafond om de spots mooi weg te werken. Als u het plafond zo min mogelijk wilt verlagen, kiest u voor led inbouwspots kleine inbouwdiepte. Niet alleen zorgt u zo voor voldoende licht, ook kunt u ze makkelijk plaatsen. U vindt bij Letsleds.nl al LED inbouwspots met een inbouwdiepte van slechts 22mm. Deze spots zijn heel plat. Vaak worden meerdere spots gecombineerd voor een goede verlichting en om een mooi patroon te creëren.

Verschillende soorten ondiepe inbouwspots

Zoals aangegeven kunt u zelf de vorm, de lichtkleur en het wattage van de ondiepe inbouwspots kiezen. Dit kan allemaal specifiek gefilterd worden aan de linkerzijde van de pagina door middel van de filters. Als u wilt zorgen dat u altijd voldoende, maar niet teveel licht heeft, kunt u kiezen voor dimbare ondiepe inbouwspots. Hiermee kunt u de intensiteit van het licht zelf instellen. En een aantal modellen van deze lage inbouwspots heeft ook de 'Dim-to-warm' techniek. Hierbij wordt de kleur van de lamp warmer naarmate de lamp meer gedimd wordt.

Aandachtspunten bij ondiepe LED inbouwspots

Het is belangrijk de juiste hoogte van de inbouwspots te kiezen voor uw (verlaagde) plafond. Stel: een inbouwspot met een inbouwdiepte van bijvoorbeeld 45mm past precies in het plafond. Alleen komt de achterkant tegen het echte plafond aan. In dit geval is het aan te raden om een led inbouwspot met kleine inbouwdiepte van bijvoorbeeld 30mm te kiezen. Zo zorgt u dat er lucht achter de inbouwspot aanwezig is om dat kleine beetje warmte dat ontstaat bij het produceren van de verlichting kan worden afgevoerd. Verlichting op een brandveilige manier plaatsen is tenslotte belangrijk.

LED inbouwspots met een kleine inbouwdiepte kopen

In onze uitgebreide catalogus kunt u makkelijk zelf filters instellen om de juiste inbouwspots voor uw verlaagde plafond uit te kiezen. Online bestellen is makkelijk en snel gebeurd. En als u voor 17.00u besteld, heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis. Heeft u vragen over het assortiment of welke ondiepe inbouwspot u het beste kunt selecteren? Neemt u dan vooral contact met ons op.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.