Ondiepe IP65 spots

De ondiepe ip65 spots kunt u op vochtige of natte plekken gebruiken, zowel buitenshuis als binnen in bijvoorbeeld de badkamer. Deze LED spots zorgen voor de verlichting die u zoekt. De ondiepe ip65 spots hebben weinig ruimte nodig en bieden een mooie verlichting in de ruimte. U kunt de filters aan de linkerzijde van de pagina gebruiken om spots volgens uw wensen te selecteren.

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 52 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 52 resultaten wordt getoond

Ondiepe ip65 spots in de badkamer

Als er weinig ruimte is in het (verlaagde) plafond, bieden ondiepe ip65 spots de uitkomst. Deze spots hebben een beperkte inbouwdiepte – in de meeste gevallen zijn ze heel plat. Als u kiest voor ondiepe ip65 spots, kunt u de spots speciaal in natte of vochtige ruimtes plaatsen, zoals de badkamer. De waarde ip65 geeft namelijk aan dat deze spots stofvrij en waterdicht zijn. Wilt u spots in de douchecel plaatsen in bijvoorbeeld een nis? Dan adviseren wij om minimaal IP68 waterdichte spots te nemen.

Aansluiten ondiepe ip65 spots

Voor veiligheid in combinatie met de vochtige ruimte wordt voor de badkamer 12 volt (lage veilige spanning) aanbevolen voor de ondiepe ip65 spots. Houd er bij het plaatsen van ondiepe ip65 spots van 12V wel rekening mee dat u deze spots niet direct kunt aansluiten op 230V stroom. U zult hiervoor een stroom omvormer moeten plaatsen. Bij het bepalen van de inbouwdiepte en de ruimte die u heeft tussen het verlaagde plafond en het betonnen plafond is dit iets om rekening mee te houden.

Uitvoeringen LED spots

Ondiepe ip65 spots in LED worden steeds populairder. Dit komt onder andere door de vele uitvoeringen. U kunt kiezen voor spots in verschillende maten en vormen, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. In de linkerkolom kunt u alle filters zelf instellen. Zo heeft u de keuze tussen bijvoorbeeld ronde spots die altijd mooi ogen en vierkante spots die vaak een chique uitstraling bieden ten opzichte van ronde spots. Ook heeft u de keuze tussen tijdloze metalen spots, strakke witte ondiepe ip65 spots en contrasterende zwarte spots. Daarnaast is een andere keuze om te maken of u kantelbare spots wenst of niet. Hierbij kunt u het licht richten waar het gewenst is. Alleen moet u erop letten dat er geen vocht, stoom of water door het kantelgedeelte van de spot passeert.

IP65 waterdichte spots

Wij bieden ook speciale categoriepagina’s voor andere ip65 spots. Bekijk ook: