Filteren
Filteren

Met Philips Hue armaturen bied je jouw LED spots een bijzonder frame. Als je al beschikt over Philips Hue spots of deze van plan bent aan te schaffen, een Philips Hue armatuur zullen een GH10 Hue lamp mooi huisvesten. Bekijk direct onze collectie Philips Hue armaturen.

Goed om te weten! Dit zijn enkel de frames, deze worden exclusief Philips Hue spot geleverd. Deze zul je nog los erbij moeten halen. Je kunt in deze armaturen alleen kleine Philips Hue GU10 lampen plaatsen.

Philips Hue armaturen

Philips Hue is een verlichtingssysteem waarmee je zelf de verlichting kunt bedienen en instellen. Je geniet van slimme verlichting die je draadloos kunt dimmen en waarmee je tussen verschillende lichtrecepten kunt wisselen. Een Philips Hue armatuur kun je nu onderdeel maken van het slimme home systeem bij jouw thuis. Zo geniet je van alle mogelijkheden die Philips Hue biedt. Om de armaturen met de App te bedienen, heb je de Philips Hue Bridge nodig die alles met elkaar in verbinding brengt.

Philips Hue armaturen opties

In ons uitgebreide assortiment met Hue armaturen vind je zowel frames voor inbouwspots als voor opbouwspots. Allemaal hebben ze een stijlvol uiterlijk. Je kunt kiezen uit zachte ronde vormen en strakke vierkante lijnen. Ook zijn de Philips Hue armaturen in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat deze perfect in jouw interieur passen. Met de filters in het linkermenu kun je zelf selecties maken om een passend armatuur te selecteren.

Philips Hue Spots

Om je Philips Hue armaturen tot leven te brengen, kun je hierin Philips Hue spots plaatsen. In de modellen in ons assortiment passen kleine Philips Hue spots. Deze bieden een mooi licht dat je kunt afstemmen op de dagelijkse activiteiten. Zo kun je de Philips Hue spots gedurende de dag feller laten schijnen om goed bij te kunnen werken. En ´s avonds kun je ze dimmen om zo in een rustige omgeving te ontspannen. Er zijn Philips Hue spots verkrijgbaar in verschillende modellen. Het is afhankelijk van je wensen en het model Philips Hue armatuur welke Philips Hue spot het beste past.

Heb je vragen over de Philips Hue armaturen of in combinatie met welke Philips Hue spots je ze kunt gebruiken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het uitzoeken van de juiste producten om thuis van te genieten.