Ronde zwarte inbouwspots badkamer

Ronde zwarte inbouwspots badkamer

Alle bovenstaande inbouwspots zijn IP65 waterdicht. Dit wil zeggen dat ze één waterdicht zijn en daardoor het gat waterdicht afdichten. Ten tweede is de spot zelf ook behandeld zodat deze heel lang mee gaat in vochtige ruimtes. In de badkamer mogen deze inbouwspots in zone een tot en met vier gebruikt worden. Dus de ronde zwarte inbouwspots badkamer kunnen ook bijvoorbeeld in de douchecabine gebruikt worden.

Uiteraard kunnen deze spots ook op andere vochtige locaties gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld buiten onder een afdak of bij de voordeur.

Zwarte spots zijn erg shique en zorgen voor een stijlvolle afwerking van de badkamer. Deze kunnen zowel bij houten plafonds, witte plafonds als zwarte plafond gebruikt worden. Bij een wit plafond wordt het een mooi geheel en bij een houten en zwart plafond geven de spots een mooi contrast. Hierbij passen ronde spots altijd en zitten die nooit scheef, maar daarentegen geeft een vierkante spot een stijlvollere look aan de badkamer.

De spots zijn allen IP65 waterdicht en daardoor kunnen ze ook in de natte zone in de badkamer geplaatst worden. Dit kan zowel in zone 1, zone 2 of hoger. De meeste spots hebben een gehele of gedeeltelijke diffusor. Dit is gematteerd glas in de spots, wat ervoor zorgt dat het licht niet scherp aan de ogen is.

Populaire spot

Veel klanten willen graag warm wit licht in de badkamer, maar dat is vaak dan toch nog niet genoeg. Daarom is onze 6Watt spot voor in de badkamer zo populair. Die spot kan namelijk helemaal terug dimmen tot 0% en creëert daarmee extra veel sfeer. Die 6Watt uitvoering is er in verschillende modellen beschikbaar, klik hier om daarvan een overzicht te zien. En de volgende dimmer wordt bij de 6Watt spots aangeraden: LED dimmer fase afsnijding

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.