Schakelmateriaal

Letsleds.nl biedt een groot assortiment schakelmateriaal – handige aansluitingen voor in uw muur. Stopcontacten, gewone schakelaars, en ook schakelaars met controlelampje vindt u allemaal in onze collectie. Ook bijvoorbeeld USB, Internet en TV schakelmateriaal kunt u gelijk in onze webshop kopen. Deze zijn gemakkelijk te combineren met verschillende afdekramen. Zoek uw nieuwe schakelmateriaal uit en bestel deze makkelijk en snel online.

Show Filters

Toont alle 40 resultaten

Show Filters

Toont alle 40 resultaten

Schakelmateriaal onderdelen

Door gebruik te maken van het juiste schakelmateriaal kunt u de onderdelen voor het schakelen van verlichting, een stopcontact of de kabels voor de TV mooi wegwerken. Of bij zichtbare gedeelten zorgen dat deze er stijlvol uitzien. Als u uw huidige schakelaars of stopcontacten wilt vervangen, is het belangrijk om alle onderdelen aan te kopen. Wat heeft u nodig?

  • een stopcontact (wandcontactdoos)
  • een afdekraam
  • een inbouwdoos waarin het stopcontact geplaatst kan worden
  • aansluitdraad voor de aansluiting

Natuurlijk vindt u alle onderdelen in de webshop van Letsleds.nl. Wij bieden deze los aan zodat u zelf een combinatie kunt samenstellen die in uw interieur past. Als u zelf het schakelmateriaal gaat plaatsen, is het natuurlijk belangrijk dat dit veilig en goed gebeurt. Wij bieden u graag diverse handleidingen voor montage.

Soorten schakelaars

Het is vooraf handig om te weten welke schakelaars in welke situatie gebruikt worden. Zo kunt u precies nagaan welk schakelmateriaal u voor uw situatie nodig heeft. Het meest voorkomend is een wisselschakelaar. Deze gebruikt u voor enkelvoudige schakelingen in ruimtes waar slechts 1 aan-uit schakelaar zit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het toilet. Een wisselschakelaar kan ook gebruikt worden bij hotelschakelingen. Hierbij bedienen 2 wisselschakelaars 1 lamp.

Kenmerken schakelmateriaal

Bij het uitzoeken van schakelmateriaal zult u zien dat dit over het algemeen in het wit geleverd wordt. Echter, tegenwoordig wordt zwart schakelmateriaal steeds populairder. En dat is niet verwonderlijk, want hiermee zorgt u voor een sjieke uitstraling. In ons assortiment vindt u daarom ook schakelmateriaal in het zwart.

Schakelmateriaal kopen bij Letsleds.nl

Als u bij ons voor 17.00 uur uw bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al bezorgd. Mits het product natuurlijk op voorraad is. Dit staat bij elk product aangegeven. Uw schakelmateriaal bestelt u eenvoudig, betrouwbaar en tegen scherpe prijzen bij Letsleds.nl. Heeft u vragen over het schakelmateriaal? Weet u bijvoorbeeld niet wat u precies nodig heeft? Of heeft u vragen over een specifiek product? Neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag verder. U kunt altijd bellen, mailen of chatten!