Filteren

In de tuin wordt er ook steeds vaker gekozen voor slimme grondspots. Dit, omdat het heel handig is om alle grondspots te kunnen bedienen met een afstandsbediening of app. Verder kun je via de app ook timer instellen zodat de lampen automatisch aan- en uitgaan wanneer jij dit wilt. Bekijk hieronder de collectie slimme grondspots, direct uit voorraad leverbaar.

Voordelen slimme grondspots

De slimme tuinverlichting trend is er een die we al langere tijd volgen. Je hebt namelijk alle voordelen van smart verlichting en dat in je tuin! Zo werkt zowel binnenshuis als buitenshuis alles in harmonie samen. Een paar voordelen van de slimme grondspots zijn dat ze per afstandsbediening of app bestuurbaar zijn. Daarnaast kun je de kleur wijzigen die uit de slimme grondspots komt. Dit is vooral handig wanneer je een feest hebt en je een bepaalde sfeer wilt creëren.

Verder hebben slimme grondspots ook het voordeel dat ze inbraak preventief zijn. Je kunt namelijk timers instellen. Zo lijkt het altijd alsof er iemand thuis is ook al ben je op vakantie of lang van huis weg. Dat is nog eens handig!

De slimme LED grondspots van de toekomst

Waar grondspots met LED verlichting al het voordeel hebben ten opzichte van de ouderwetse grondspots dat ze vele malen zuiniger zijn, kunnen ze door middel van de wifi lampen tegenwoordig ook veel meer dan traditionele grondspots.

Wil je een warmere kleur? Of juist een koudere kleur? Dan hoef je nooit meer een nieuw lampje te halen. Heb je een feest en wil je een feestsfeer creëren? Dat is zo gemaakt. Babyshower? Leuk om de grondspots roze of blauw te verlichten. Het heeft talloze mogelijkheden.

De wifi lampen in de grondspots

De wifi lampen in de grondspots zijn lampen die je zelf kunt plaatsen en vervangen. Ze worden standaard meegeleverd bij onze grondspots. Het voordeel aan het modulaire design is dat je in de toekomst altijd zelf een ander lampje erin kunt plaatsen mocht je dit willen.

De lampen zijn van het merk Mi-Light. Dit is een bekend merk in het buitenland en wordt vaak gezien als het goedkopere alternatief voor veel andere merken. Dezelfde lusten, maar niet de lasten van de hoge kosten zeggen we dan.

Google Home en Amazon Alexa

Koppel de producten ook aan Google Home of Amazon Alexa. Zo maak je alles spraak gestuurd. Dit doe je eenmalig heel gemakkelijk instellen via de app zodat je er geen omkijk meer naar hebt. Met een simpele uitspraak zet je de lampen aan, wijzig je ze van kleur en nog veel meer!