Vierkante metalen inbouwspots badkamer

Vierkante metalen inbouwspots badkamer

Alle bovenstaande inbouwspots zijn IP65 waterdicht. Dit wil zeggen dat ze één waterdicht zijn en daardoor het gat waterdicht afdichten. Ten tweede is de spot zelf ook behandeld zodat deze heel lang mee gaat in vochtige ruimtes. In de badkamer mogen deze inbouwspots in zone een tot en met vier gebruikt worden. Dus de vierkante metalen inbouwspots badkamer kunnen ook bijvoorbeeld in de douchecabine gebruikt worden.

De vierkante metalen inbouwspots dimbaar zorgen voor een shique uitstraling. Maar daarentegen zijn ronde metalen spots ook erg populair.

Uiteraard kunnen deze spots ook op andere vochtige locaties gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld buiten onder een afdak of bij de voordeur. De frames van de vierkante metalen inbouwspots zijn er in twee kleurtinten, namelijk RVS look en nikkel geborsteld. De RVS look is voor iedereen duidelijk, maar ook heeft deze categorie inbouwspots met een nikkel kleur. Deze kleur is nagenoeg hetzelfde als RVS look, maar heeft bij de juiste lichtinval een bruine tint erdoor heen.

Populaire spot

Veel klanten willen graag warm wit licht in de badkamer, maar dat is vaak dan toch nog niet genoeg. Daarom is onze 6Watt spot voor in de badkamer zo populair. Die spot kan namelijk helemaal terug dimmen tot 0% en creëert daarmee extra veel sfeer. Die 6Watt uitvoering is er in verschillende modellen beschikbaar, klik hier om daarvan een overzicht te zien. En de volgende dimmer wordt bij de 6Watt spots aangeraden: LED dimmer fase afsnijding

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.