Vierkante metalen inbouwspots

Vierkante metalen inbouwspots dimbaar

Alle bovenstaande dimbare inbouwspots zijn van metaal en de meeste zijn nikkel geborsteld van kleur. Dat wil zeggen dat ze veel weg hebben van een RVS look, maar met een bepaalde lichtinval een kleine bruintint hebben. De vierkante metalen inbouwspots dimbaar zorgen voor een shique uitstraling. Maar daarentegen zijn ronde metalen spots ook erg populair.

230Volt en 12Volt spots

De meeste spots uit deze categorie zijn 230Volt, dat wil zeggen dat ze meteen op het lichtnet aangesloten kunnen worden. De meeste 230Volt spots kunnen dat zonder meegeleverde externe driver (kleine trafo), deze spots hebben GU10 in de naam. Gu10 lampen kunne dus direct (zonder driver) met een kroonsteentje, lasklem of lasdopje op  230Volt aangesloten worden. Ook hebben wij 12Volt spots, namelijk met MR16 lampjes. Die complete spots hebben altijd een 12Volt trafo nodig, dat kan zowel een 50Watt dimbare variant zijn voor meerdere spots. Of als u zo veel spots heeft dat de 50Watt overschreden wordt, dan kunt u de volgende 105Watt dimbare trafo aanschaffen.Kortgezegd, vierkante metalen inbouwspots dimbaar zijn populair door de shique uitstraling. Daarbij is een metalen frame het meest geliefde en meest gekochte variant, boven een vierkante witte of vierkante zwarte inbouwspot.

Vervangbare lampen

Deze witte inbouwspots bevatten alleen een losse lamp, dat heeft een groot voordeel. Namelijk dat de lampen op een later moment gemakkelijk verwisseld kunnen worden, voor bijvoorbeeld een andere variant. Maar ook kunt u de lamp gemakkelijk vervangen indien deze kapot is gegaan. Al deze lampen worden met een Gu10 voetje direct op 230Volt aangesloten. De spots zijn dan meteen dimbaar met een LED inbouwdimmer voor in standaard inbouwdoos zoals wij die in Nederland kennen. Maar deze witte inbouwspots kunnen uiteraard ook bediend worden met een draadloze dimmer, dus door een afstandsbediening of op de telefoon.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.