Witte inbouwspots badkamer

Kies hier uw model witte badkamer spot

LED inbouwspots WIT dimbaar
IP65 vierkant wit

Of bekijk hieronder al onze witte badkamer spots

Witte inbouwspots badkamer

Witte inbouwspots badkamer worden in de onderstaande categorie weergeven. Inbouwspots met een witte kleur zijn erg shique en zorgen voor een stijlvolle afwerking van de badkamer. Deze kunnen zowel bij houten plafonds, witte plafonds als zwarte plafond gebruikt worden. Bij een wit plafond wordt het een mooi geheel en bij een houten en zwart plafond geven de spots een mooi contrast. Hierbij passen ronde spots altijd en zitten die nooit scheef, maar daarentegen geeft een vierkante spot een stijlvollere look aan de badkamer.

De spots zijn allen IP65 waterdicht en daardoor kunnen ze ook in de natte zone in de badkamer geplaatst worden. Dit kan zowel in zone 1, zone 2 of hoger. De meeste spots hebben een gehele of gedeeltelijke diffusor. Dit is gematteerd glas in de spots, wat ervoor zorgt dat het licht niet scherp aan de ogen is.

Populaire spot

Veel klanten willen graag warm wit licht in de badkamer, maar dat is vaak dan toch nog niet genoeg. Daarom is onze 6Watt spot voor in de badkamer zo populair. Die spot kan namelijk helemaal terug dimmen tot 0% en creëert daarmee extra veel sfeer. Die 6Watt uitvoering is er in verschillende modellen beschikbaar, klik hier om daarvan een overzicht te zien. En de volgende dimmer wordt bij de 6Watt spots aangeraden: LED dimmer fase afsnijding

Keuze maken?

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze voor de badkamer, dan bent u bij Letsleds op de juiste plaats. Wij hebben een mooi assortiment samengesteld met top kwaliteit badkamer LED spots waar u zelf de juiste keuze uit kunt maken met of zonder hulp van onze specialisten.

Er zijn talloze verschillende soorten vormen spots in ook weer verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk. Met de goede keuze lichtbron in deze badkamer spot kunt u meer geheel uw eigen nadruk leggen in de badkamer zodat het resultaat perfect bij u past. Hierdoor geeft u gemakkelijk meer sfeer in de badkamer van uw keuze.

Heel veel inbouw of opbouwspot kunnen tegenwoordig zelf afgesteld worden. Hiermee kunt u heel gemakkelijk zelf het licht verdelen in de te verlichten ruimte voor een optimaal resultaat. Hierbij is het van belang dat de spot op de juiste plaats gaat komen, die van te voren bepaald is. Om u een beter beeld te geven, gaan we een aantal verschillende soorten doorspreken. Er zijn inbouwspots die gedeeltelijk in uw plafond komen via een van te voren gemaakt gat. Er zijn ook opbouwspots die compleet tegen het plafond gemonteerd worden zonder dat u een extra gat hoeft te maken.

Tevens is het van belang dat u weet welk type spot u waar gaat gebruiken. Dit in verband met een IP44 spatwaterdicht of IP65 waterdicht kenmerk van de spot voor uw badkamer. Rekening houdend met veiligheid in een vochtige badkamer kiest u het best inbouwspots voor de badkamer op basis van 230 Volt of 12 Volt en met voldoende IP-waarde.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.