| Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 4316 beoordelingen
Winkelmand

Over ons

Onze showroom

Heeft u geen idee wat u wilt, maar is uw interesse wel gewekt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Wij kunnen u dan zo duidelijk en helder mogelijk voorzien van advies om het gewenste resultaat te bereiken.

Openingstijden showroom:

 

Onze contactgegevens:

Adres: Palenrij 4, 5411LX Zeeland

 

Telefoon: 0486 750 438

KvK-nummer: 78171768
BTW-nummer: NL861289791B01

Letsleds Pand - Zeeland

Wij zijn dé webwinkel met LED verlichting

Bij ons draait het om het geheel en de rest komt vanzelf. Het begin van sfeerverlichting of mooie buitenverlichting begint bij u. Het begint als een interesse, geen moment is hetzelfde, maar voor een ieder is een passende invulling.

 

Wilt u verlichting als blikvanger in de woonkamer, of juist kleine sfeerspots? In ieder stadium en ruimte helpen wij u naar een passend resultaat.

 

Heeft u geen idee wat u wilt, maar is uw interesse wel gewekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is onze passie om samen een mooi resultaat neer te zetten. Er zijn veel mogelijkheden en het aanbod is groot.

 

We proberen zo duidelijk en helder mogelijk advies te geven om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Bent u nieuwsgierig geworden, kom gerust een keer langs om eerst een kijkje te nemen.

Onze geschiedenis

Sinds 2011 voeren wij onder de naam Letsleds alle werkzaamheden uit. Ons team bestaat uit dynamische en enthousiaste mensen met passie op het gebied van LED techniek.

 

Inmiddels hebben wij met Letsleds een mooi netwerk opgebouwd. Dit betekent dat wij u kunnen voorzien van de juiste LED producten.

 

Na een aantal jaren hebben ook wij ruimte moeten maken voor verandering. Het assortiment is inmiddels flink aangepast en gegroeid en zal ook dynamisch blijven.

 

Om continuïteit te kunnen waarborgen biedt Letsleds u de nieuwste LED lampen aan. Dit gebeurt door naadloos mee te gaan met de laatste innovatieve LED technieken.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5648 reviews.