| Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 4316 beoordelingen
Winkelmand

Retourneren

Retour aanvragen

  Retour informatie

  U heeft bij Letsleds het recht om de bestelling tot 28 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft dan wel de verplichting bij deze annulering het artikel binnen 14 dagen na aanmelding van de annulering retour te zenden. In totaal dus 42 dagen om het product te retourneren.

   

  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zenden van de artikelen naar Letsleds zijn voor eigen rekening. Hierbij verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

   

  Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren/verpakking, in originele staat, in de originele eindverpakking aan Letsleds geretourneerd moeten worden.

   

  Vul uw naam, e-mail en ordernummer onderaan op deze pagina in, en ontvang automatisch een e-mail met de benodigde retourformulier instructies.

   

  Door Letsleds vroegtijdig te laten weten wat het probleem is, kunnen wij dit vaak direct verhelpen met informatie of met andere artikelen van Letsleds.

   

  Met betrekking tot het terugbetalen geldt dat dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 na retour ontvangst van de artikelen, indien er aan de retourvoorwaarden voldaan wordt tijdens ontvangst controle bij Letsleds.

   

  Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: alle artikelen (maatwerk of anderszins) die speciaal projectmatig per klant besteld en/of geleverd zijn. Wel blijven hiervoor de normale garantiebepalingen voor de geleverde artikelen van kracht. Hierbij verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

   


   

   

  Verkeerd artikel ontvangen?

  Wij verzoeken u hiervoor per email contact met ons op te nemen. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste artikel alsnog ontvangt zonder extra kosten.

   


   

  Verkeerd artikel besteld?

  Mits compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking kunt u dit artikel aan ons retourneren. Vul hiervoor altijd uw naam, e-mail en ordernummer verder boven op deze pagina in, en ontvang automatisch een e-mail met de benodigde retourformulier instructies.

   


   

  Garantiebepaling

  Ieder artikel in het assortiment heeft een garantieperiode van 24 maanden. Indien u een defect product heeft en aanspraak wilt doen de garantie, dient u contact op te nemen met Letsleds. Bij voorkeur per mail info@letsleds.nl onder vermelding van uw bestelnummer.

  De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5409 reviews.