Retourneren

Verkeerd artikel ontvangen?

U kunt dit natuurlijk aan ons retourneren. Wij verzoeken u hiervoor per email contact met ons op te nemen.
Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste artikel ontvangt.


Verkeerd artikel besteld?

Mits compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking kunt u dit gefrankeerd aan ons retourneren. Wij verzoeken u een kopie van de aankoopfactuur, met vermelding van uw IBAN, bij te sluiten. Wij zullen het aankoopbedrag na controle van de goederen dan aan u crediteren.


Garantiebepaling

Ieder product in ons assortiment heeft een garantieperiode van 24 maanden. Indien u binnen de garantieperiode in verband met een defect ‘n product naar Letsleds wilt sturen, dient u eerst een retournummer aan te vragen. Alle info hierover vindt u onderaan deze pagina.

Indien problemen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig gebruik en/of installatie of wanneer het probleem door van buiten komende oorzaken is ontstaan is de garantie niet meer van toepassing.

De gehele garantie bepalingen zijn te vinden op onze Algemene Voorwaarden, klik hier om naar die pagina te gaan.


Retour informatie

Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren/verpakking, in originele staat (en indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele eindverpakking aan Letsleds geretourneerd moeten worden. Wij verzoeken u een kopie van de aankoopfactuur, met vermelding van uw IBAN nummer, bij te sluiten.

U heeft wettelijk het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft dan wel de verplichting bij deze annulering het product binnen 14 dagen na de aanmelding van het annuleren retour te zenden. In totaal dus 28 dagen om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zenden van de producten naar Letsleds is voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht moet u het onderstaande retourformulier invullen.

Wij zullen vervolgens het totale orderbedrag binnen 3 dagen na ontvangst crediteren, indien de producten in originele staat en verpakking zijn geretourneerd en goedbevonden na controle.

Let op: Voor producten (maatwerk of anderszins) die speciaal projectmatig per klant besteld en geleverd zijn, vervalt het bovengenoemde herroepingsrecht compleet. Wel blijven hiervoor natuurlijk de normale garantiebepalingen voor de geleverde producten van kracht.

 

Vul uw NAAM, E-MAIL en ORDERNUMMER in en druk op VERZENDEN om een bevestiging per mail te krijgen met de juiste retour instructies.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 553 reviews.