Filteren
Filteren

Philips Hue is een geavanceerd systeem voor slimme verlichting. Het omvat meer dan alleen een slimme lamp, het is namelijk een geheel verlichtingssysteem. Alle onderdelen werken met elkaar samen. Zo kun je zelf draadloos genieten van verlichting in jouw woning die dimbaar én duurzaam is. Om je Philips Hue systeem uit te breiden zijn er diverse accessoires beschikbaar. Bekijk onze selectie van handige accessoires voor bij je Philips Hue systeem.

Download de Philips Hue Smart Gids voor meer informatie over het koppelen van de dimmers aan de app.

Philips Hue verlichtingssysteem

De Philips Hue spots werken samen met een Hue Bridge en slimme regelaars om je verlichtingssysteem in je woning te gaan gebruiken. Je kunt deze vervolgens met handige bedieningsmogelijkheden instellen. Zo creëer je op ieder moment de gewenste sfeer. ´s Morgens word je wakker met natuurlijk licht, gedurende de dag kun je je optimaal concentreren met helder licht en aan het eind van de dag ontspan je met een rustig warm licht.

Philips Hue dimmers

Om jouw Philips Hue lampen te dimmen, kun je onder meer gebruik maken van een vloerdimmer of een snoerdimmer. Zo kun je de lampen ook met je voet bedienen. Mocht je bijvoorbeeld je mobiele telefoon met de App niet bij de hand hebben, kun je evengoed je Philips Hue systeem bedienen.

Letsleds.nl – de LED specialist

Om te zorgen dat de Philips Hue spots in een bijzonder frame geplaatst worden, kun je kiezen voor Philips Hue armaturen. Deze kun je natuurlijk ook in onze webshop bekijken. Heb je vragen over de Philips Hue producten of het installeren en gebruik ervan? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons team van lichtspecialisten helpt je graag om de juiste producten te selecteren zodat jij geniet van de perfect passende verlichting in jouw kamer en woning.