Draadloos systeem direct op uw thuisnetwerk, zonder bridge – Letsleds.nl
Winkelmand

Gratis verzending vanaf €75,-

Klanten geven ons een 9,2 / 10

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis

Draadloos systeem direct op uw thuisnetwerk, zonder bridge

Dit WIFI draadloze systeem is uit te gebruiken en te installeren ZONDER BRIDGE via de uitgebreide Nederlandstalige App. Dit betekend dat u deze producten uit de Novo serie direct aan uw thuisnetwerk kunt koppelen. Dit bespaart u eveneens de extra kosten van een bridge die bijvoorbeeld wel vereist is bij systemen als Philips Hue, Klikaanklikuit of Mi-light. Ook kan het systeem gekoppeld worden aan Google Home, Amazon Alexa.

Het mooie aan de inbouw schakelaars en dimmers is dat u elke bestaande schakelaar kunt vervangen voor deze hoogwaardige WIFI schakelaar of dimmer. U blijft de mogelijkheid om via een vast punt op de muur te schakelen behouden. Maar u kunt nu eveneens de lampen op uw telefoon of tablet bedienen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om de lampen automatisch elke dag aan of uit te laten gaan. Of eventueel kunt u automatisch laten aangaan, dimmen en uitgaan als u op vakantie bent. Deze inbouw schakelaars en dimmers zijn zowel in het wit als zwart verkrijgbaar, klik hier.

Unieke mini dimmer van Novo

Deze mini dimmer is uniek in de Novo collectie. Deze werkt uiteraard ook zonder bridge direct op uw thuisnetwerk. En kunt u dus direct met uw telefoon of tablet bedienen. De mini dimmer is klein van formaat en kan toch nog 100Watt LED dimmen, maar wat deze mini dimmer speciaal maakt is het volgende:

Deze kan namelijk bediend worden door één van de draadloze schakelaars. Het unieke aan die schakelaars is dat die zonder voeding werken. Dus u hoeft ze NIET op 220Volt aan te sluiten én er zitten GEEN batterijen in! Deze maakt gebruikt van het elektricisch veld wat zich altijd op aarde bevindt en kan daardoor eindloos zonder stroom of batterijen werken.

Koppelen is heel eenvoudig:

  1. Eerst koppelt u de mini dimmer aan uw Smartlife App.
  2. Vevolgens kunt u de mini dimmer aanklikken in de app
  3. U ziet de afbeelding zoals de eerste foto, onderaan kunt u vervolgens op pair klikken.
  4. Nu drukt u éénmalig op de schakelaar en de twee zijn gekoppeld.

Deze draadloze schakelaars kunt u gewoon in de salontafel leggen, naast u op de bank. Maar ook bijvoorbeeld op uw nachtkastje. Maar denk ook eens aan een veranda of overkapping waar geen leidingen gefreesd zijn, daar kunt u deze eenvoudig met twee schroefjes op elke willekeurige plek plaatsen.

slimme Wifi draadloze mini dimmer Novo-2

Mogelijkheden met deze unieke schakelaars

Het bereik van een schakelaar naar de dimmer ontvanger is buiten zonder onderbrekingen ± 80 meter en binnen ± 250 meter afhankelijk in muren en/of onderbrekingen. Het signaal bereik gaat gemakkelijk door 3 wanden heen of naar de 3 etage. Alle schakelaars zijn binnen of buiten toepasbaar (zonder bedrading overal te plaatsen) door de IP67 waterdicht normering.

Het voordeel is dat u meerdere mini dimmers op één schakelaar kunt bedienen. U kunt zowel de mini dimmer van de overkapping, als de mini dimmer die u in de aanbouw heeft geplaatst tezamen op één schakelaar bedienen. Koopt u bijvoorbeeld een drievoudige schakelaar? Dan kunt u op groep 1 de woonkamer bedienen. Groep 2 kan bijvoorbeeld de keuken zijn en op groep 3 kunt u zowel de woonkamer als de keuken samen bedienen. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos omdat de schakelaar zonder 220Volt en zonder batterijen werkt kunt u de schakelaar overal op de muur plaatsen. Maar bijvoorbeeld ook in een wandkast kunt u makkelijk een extra schakelaar maken voor de verlichting in de kast.

De schakelaars maken het u erg eenvoudig en het voordeel is dat u het geheel ook nog op uw telefoon of tablet kunt bedienen. Heeft u een schemerlamp maar heeft u het probleem dat die niet dimbaar is? Geen probleem! Deze kunt u eenvoudig aan en uit zetten met de draadloze stopcontact schakelaar. U plaatst het Novo stopcontact in het stopcontact en u voegt deze toe aan uw Smartlife App. Vervolgens kunt u ook uw schemerlamp bedienen via uw telefoon of tablet. Eveneens kunt u deze automatisch laten aan- en uitgaan.

Maar het blijft niet bij alleen een schemerlamp, u kunt ook tal van andere apparaten schakelen met het Novo stopcontact. Alle apparaten tot 2000Watt zijn geschikt. Denk tijdens de hete zomers eens aan een mobiele airco of ventilator!

slimme Wifi draadloos stopcontact schakelaar Novo
Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5873 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons