Kantelbare opbouwspots

In deze categorie vindt u ons assortiment kantelbare opbouwspots. Deze kantelbare LED opbouwspots zijn perfect as accentverlichting, wanneer u een deel van een ruimte flexibel wilt uit verlichten. Doordat de spots kantelbaar zijn, kunt u ze gemakkelijk richten op verschillende aspecten in de ruimte en daardoor een eigen sfeer creëren. De opbouwspots worden zoals de naam zegt opgebouwd, oftewel aan het plafond bevestigd. Wij bieden zwenkbare opbouwspots in diverse kleuren, met verschillende wattage en opbouwhoogte. Zoek de perfecte kantelbare LED opbouwspots voor in uw ruimte.

Show Filters

Toont alle 39 resultaten

Show Filters

Toont alle 39 resultaten

Waarvoor kiezen voor kantelbare opbouwspots

Met de kantelbare LED opbouwspots kunt u in iedere ruimte de gewenste sfeer en beleving creëren. En accenten in een ruimte leggen, zonder dat het licht direct op de vloer schijnt. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als u een schilderij of een muur uit wilt lichten. Of bijvoorbeeld in uw keuken waar u een aantal kantelbare opbouwspots achter u plaatst en naar voren richt. Zo zorgt u ervoor dat u ook licht van achteren heeft bij het bereiden van het eten. Onze kantelbare opbouwspots zijn niet alleen geschikt voor gebruik in uw woning, ook in hotels, kantoren en bijvoorbeeld winkels zorgen de zwenkbare opbouwspots voor verlichting op de juiste plekken.

Kenmerken zwenkbare opbouwspots

Met de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u de kantelbare opbouwspots sorteren op kleur, wattage, opbouwhoogte en meer. Hierdoor kunt u gemakkelijk de benodigde LED opbouwspot vinden voor elke situatie. Wij bieden onder andere ronde en vierkante kantelbare opbouwspots, met verschillende buitenmaten en in diverse wattages. U kunt ook zelf de kleur van de LED opbouwspots kiezen. In de meeste gevallen zal er bij een wit plafond witte kantelbare opbouwspots worden gekozen. Maar, u kunt natuurlijk ook heel goed zwarte opbouwspots combineren met een wit plafond, het is afhankelijk van uw persoonlijke stijl en de toepassing. Heeft u vragen over de kantelbare opbouwspots? Neemt u vooral contact met ons op. U kunt ons altijd bellen, mailen of chatten.