LED Dimmers

LED Dimmers

Bij het gebruiken van een led dimmer moet u er altijd voor zorgen dat er minimaal afname van 2 a 3 LED lampen is, ondanks dat wij aangeven dat de dimmer functioneert bij 3,5 watt. Wilt u zonder fysieke dimmer toch led lampen dimmen dan kunt u dit realiseren ons domotica systeem. Hierbij is het mogelijk om relatief dure dimmers in een systeem te vervangen door led lampen met een WIFI systeem die u gewoon op uw Iphone , Ipad  of Android systeem kunt bedienen. Kijk voor meer informatie op onze categorie WIFI led spots domotica.

Meer informatie

Soorten LED dimmers

Er zijn veel verschillende soorten LED dimmers, daarom is het van belang dat u vooraf duidelijk inzicht heeft in welke led dimmers u nodig hebt. Bij Letsleds.nl vindt u een select aanbod met de beste led dimmers. Alle dimmers zijn door ons zelf uitvoerig getest en als beste bevonden voordat deze zijn toegevoegd aan ons assortiment. Bij Letsleds vindt u fase af en aansnijdingsdimmers, verloopbusjes en led dimmers voor 220 volt LED lampen.

LED dimmers kiezen en kopen

Als u niet precies weet hoe u uw led dimmers precies moet kiezen raden we het u aan om ons uitgebreide blog artikel te lezen waarin we duidelijk beschrijven waar een goede dimmer aan dient te voldoen. Dit artikel vindt u bij Wat is een goede LED dimmer?. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan is het bestellen zo gebeurt bij Letsleds.nl. In onze winkel kunt u eenvoudig en snel afrekenen via iDeal, AfterPay, Credit- en MasterCard én Mister Cash. Zo bent u verzekerd van een altijd veilige betaling en wij garanderen dat uw privacy 100% veilig is in onze winkel. Verzending gebeurt met PostNL, als u voor 17:00 in de middag besteld heeft u uw bestelling morgen al in huis.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 967 reviews.