LED strips voor in de keuken

LED strips zijn een unieke soort verlichting. Omdat het smalle strips zijn, zijn ze gemakkelijk op subtiele wijze in uw keuken te verwerken. Zo kunt u heel mooi verdeeld licht creëren. In plaats van dat het licht uit één punt komt, zoals dat bij traditionele lampen het geval is. Daarnaast zijn LED strips in goed bestendig tegen vocht, wat het de ideale verlichting maakt in uw keuken. Er zijn ook LED bars, die kunnen gemakkelijk blind weggewerkt worden onder een keukenkastje, zoals hieronder op de afbeelding te zien is.

Toepassingen van LED strips in uw keuken

Er zijn verschillende plekken waar u uw LED strips kunt verwerken. Een praktische toepassing is om uw LED strips in uw keukenkastjes plakken, zodat alles goed zichtbaar is. Als u LED strips onder de hangende keukenkastjes boven uw aanrecht plakt, is uw werkblad op een mooie wijze helder verlicht, zonder dat er ruimte verloren gaat aan de ophanging van verlichting. Als u uw keuken op een bijzondere manier wilt verlichten, kunt u de LED strips ook nog op andere plaatsen kwijt. Plak de LED strips net onder het plafond op de muur, zodat het plafond het licht weerkaatst en de gehele keuken verlicht wordt. Voor speciale effecten kunt u de LED strips ook vlak bij de vloer of onder het aanrechtblad plakken.

Verschillende soorten LED strips

LED strips zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Als uw keuken als woonkeuken dient, is het wellicht slim om te kiezen voor dimbare LED verlichting. Zo kunt u heldere verlichting tijdens het koken afwisselen met zachtere, sfeervollere verlichting tijdens het eten. Een voordeel van LED verlichting is dat het in allerlei kleuren verkrijgbaar is (RGB). Zo vindt u altijd wel iets dat bij uw keuken past. U kunt kiezen voor gewone warm witte LED verlichting, voor een kleur in stijl met uw inrichting, of voor een gek kleurtje, wat een funky effect geeft. Er is zelfs de mogelijkheid om uw LED verlichting via wifi met uw telefoon of tablet te bedienen, zodat u de sfeer direct kunt veranderen.

0/5 (0 Reviews)
social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 2965 reviews.