Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Ga voor stijlvol en luxe met Nero Deluxe schakelmateriaal

10 juni 2022

Zwarte accenten zijn onwijs populair, en met goede reden. Het is gemakkelijk te combineren, oogt neutraal en geeft jouw interieur al snel een modern tintje. Daarom is het ook niet gek dat de kleur in van alles terug is te vinden, zoals lampen, meubels en zelfs afdekmaterialen. 

Een logisch gevolg van deze populariteit is natuurlijk een markt die verzadigd raakt door de grote variatie aan producten, met als gevolg dat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom willen we je graag op weg helpen door je een paar tips te geven over schakelmateriaal, terwijl we ook onze nieuwste collectie uitlichten: De Nero Deluxe.

Het belang van goed schakelmateriaal

Kwalitatief hoogstaande verlichting is enorm belangrijk voor een goede lichtervaring, maar schakelmateriaal is net zo belangrijk. Dit is namelijk de kers op de taart voor het lichtplan, waarna je kunt genieten van prachtige verlichting met de juiste besturing. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, en daarom hebben we een aantal vragen om rekening mee te houden. Dan beschik je straks over een schakelset die perfect aansluit op jouw wensen:

1

Wil je jouw LED lampen gaan dimmen?

Het is vooraf natuurlijk goed om te weten met welke LED lampen je gaat werken. De functionaliteit hiervan hangt namelijk samen met de keuze tussen een schakelaar of een dimmer. Want hoewel de meeste LED verlichting tegenwoordig dimbaar is, heeft elke spot of lamp zijn favoriete dimmer.

2

Welke kleur past het beste bij het interieur?

Hoewel men vaak voor witte muren kiest, is wit schakelmateriaal niet zo vanzelfsprekend. Want wie zegt dat jouw muren één vaste kleur moeten hebben? Zelf raden we altijd aan om te kijken naar de kleuren die je omgeving tegenkomt, voordat je voor een specifieke set kiest. Zo kun je er namelijk voor zorgen dat jouw schakelmateriaal perfect aansluit op jouw nieuwe (of huidige) interieur!

3

Wat is de kwaliteit van het materiaal?

Dit spreekt natuurlijk voor zich, want je wilt wel kunnen genieten van kwalitatief goed afdekmateriaal. Hierbij is een sterke kunststof vorm met een kleurtje de perfecte kandidaat voor de meeste huishoudens. Mocht je op zoek zijn naar meer luxe, dan kun je kiezen voor materialen als metaal of zelfs glas. Zo geniet je dadelijk ook van een high-end oplossing voor jouw schakelmateriaal!

Wat maakt deze collectie zo bijzonder?

Zoals eerder in het artikel benoemd, is de kleur zwart een ontzettend populaire keuze voor zaken spots en afdekmaterialen. Dit betekent dat er natuurlijk veel varianten te vinden zijn die allemaal van deze kleur gebruik maken. Hierdoor wordt het vinden van de perfecte set al snel een stuk moeilijker, omdat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze kleur te voorzien van een nieuw likje verf met de Nero Deluxe collectie. Deze collectie borduurt voort op de kracht en elegantie van de welbekende Nero lijn, maar voegt tegelijkertijd iets unieks toe. Zo kun je niet alleen genieten van kwalitatief goed afdekmateriaal, maar straalt het luxe uit.

Welk schakelmateriaal kom je tegen in de Nero Deluxe collectie?

De Nero Deluxe collectie is niet alleen mooi om naar te kijken, maar is ook enorm functioneel. Dankzij de standaard maatvoering is het namelijk een erg toegankelijke lijn, waardoor je veel combinaties en producten kunt gebruiken. Hieronder vind je een kort overzicht van producten uit de collectie:

Het afdekraam

Dit is natuurlijk de crème de la crème als het aankomt op deze collectie, want hier komt de luxe uitstraling echt tot zijn recht. Met behulp van het juiste afdekraam kun je er namelijk voor zorgen dat jouw stopcontact, dimmer of schakelaar netjes wordt afgewerkt. Daarnaast zorgt de glasplaat van het afdekraam ervoor dat het totaalplaatje naar het volgende niveau gaat.

De dimmer

Dankzij de maten die je tegenkomt binnen de Nero Deluxe collectie, is het ontzettend makkelijk om een compatible dimmer te vinden. Met behulp van een standaard maat dimmer zit je op de juiste plek, want het enige wat je hiervoor nodig hebt is een druk- en draaiknop voor de dimmer. 

Mocht het een dimmer zijn van het merk Busch Jaeger? Dan raden we je aan om gebruik te maken van het volgende verloopbusje. Hiermee kun je jouw Busch Jaeger dimmer probleemloos aansluiten op een standaard formaat dimknop.

Een schakelaar

Met een grote variatie in schakelaars is er genoeg keuze voor jouw lampen. Denk hierbij aan de welbekende enkele schakelaar voor jouw lampengroep, een serie voor twee groepen of zelfs een variant voor drie verschillende groepen. Daarnaast kun je ook kiezen tussen een aantal varianten die werken met een hotelschakeling, of zelfs een pulsschakelaar. En deze sluiten perfect aan op het raamwerk van de Nero Deluxe, waardoor je een functioneel én mooi geheel krijgt wat luxe ademt.

Een blindplaat

Maak je gebruik van een oude aansluiting, maar heb je een gat over? Geen enkel probleem! Met behulp van deze blindplaat kun je jouw contactdoos gemakkelijk afsluiten, terwijl het ook prettig oogt. Daarnaast is het een ideaal (en goedkoper) alternatief voor het stucen van de muur. En natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de blindplaat later alsnog te vervangen voor iets als een stopcontact of een schakelaar.

Een (USB) stopcontact

Een goede stroomvoorziening is belangrijk, iets waar deze stopcontacten je bij kunnen helpen. De stopcontacten zijn gemakkelijk te plaatsen en ogen dankzij de Nero Deluxe collectie ontzettend chique. 

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om niet alleen gebruik te maken van een normaal stopcontact, maar ook een belgische variant, een waterdichte variant, een USB variant of een USB en stopcontact combinatie. Zo heb je altijd een contactpunt tot jouw beschikking!

Een UTP internet of TV Coax aansluiting

Als laatste is ook de keuze voor een UTP of Coax aansluiting. Ideaal als je wilt genieten van een snelle internetverbinding of wanneer je gebruikt wilt maken van kabel TV. Ook hiervoor biedt onze Nero Deluxe collectie een prettige oplossing.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11522 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons