Webshop met showroom in Landerd

Als je op zoek bent naar een webshop met showroom in Landerd en de omgeving? Dan ga je naar Letsleds.nl. Voorheen gevestigd in Zeeland en sinds 2018 gevestigd aan de Hoogschaijksestraat 37B te Schaijk. Wij hebben een showroom waar alle LED lampen direct werkend te zien zijn. Er is altijd tijd voor een goed gesprek, advies of vraag onder het genot van een lekkere bak koffie (of thee natuurlijk).

Met of zonder afspraak, u kunt altijd langs komen in onze showroom tussen acht uur ‘s ochtends en vijf uur ‘s avonds.
Op de foto rechts is ons pand te zien met de ingang bij de gele deur (met bel)

Webshop met showroom in Landerd

Hoogschaijksestraat 37B te Schaijk – 0486 750 438 – Showroom geopend van 08:00 – 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag

 

Webshop met showroom in Landerd

Zoals boven al eerder genoemd zijn wij momenteel gevestigd in Schaijk naast Oss. Voorheen in Zeeland aan het eind van de middelpeelweg bij Uden. Vanaf de A50 bij Oss is dit maar een minuut of vijf a tien rijden en dus ook ideaal als u niet uit de gemeente landerd komt. Ons adres is voorzien van zeven parkeerplaatsen aan het pand waar gratis geparkeert mag worden.

 

LED service in Landerd

Letsleds is de partner voor LED verlichting voor een iedereen in Uden en omgeving. We geven je graag een passend advies voor jouw huis, tuin, kantoor of bedrijfspand. Wij overleggen hierin samen hoe we jouw wensen realiteit kunnen maken, dit gebeurt onder meer met een lichtplan, schets of foto van de ruimte. Naast het meedenken van de verlichting voor de ruimte kunnen wij ook de besparing eenvoudig weergeven. Wat natuurlijk goed is voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee.

In ons assortiment vind je een grote verscheidenheid aan led spots, zowel inbouwspots, opbouwspots en inbouwspots voor de badkamer. Ook ondiepe spots en mini inbouwspots en mini opbouwspots behoren tot de mogelijkheden. LED verlichting draadloos bedienen of via een afstandsbediening is ook geen probleem, maar ik of mijn collega vertelt u graag meer in onze eigen showroom.

 

Projecten in Landerd

In de Gemeente Landerd hebben we al verschillende projecten gedaan waarbij we panden voorzien hebben van LED verlichting op maat. Zowel industriële panden, als restaurants, één snackbar, bedrijfshallen en showrooms zijn volledig voorzien van LED verlichting. Zie de pagina ‘referenties’ voor een indruk hiervan.

social position

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9,2/10 gebaseerd op 1812 reviews.