Draadloze schakelaars

Draadloze schakelaars

Voor het op afstand aan en uit schakelen van lampen, kunt u draadloze schakelaars gebruiken. Met een afstandsbediening of uw mobiel kunt u zo de lichten bedienen, zonder dat u hoeft op te staan. Bij Letsleds.nl bieden we u een uitgebreide collectie draadloze schakelaars. Bekijk nu het assortiment en kies het model uit dat het beste in uw woning past.

Draadloze schakelaars

Draadloze schakelaars zijn over het algemeen makkelijk te installeren. U stopt ze in het stopcontact en bedient ze met een afstandsbediening of uw smartphone. U kunt ook meerdere zenders en ontvangers combineren. Zo kunt u zowel de binnenverlichting als buitenverlichting draadloos besturen. U hoeft niet meer elke keer naar een lichtknopje te lopen om een lamp aan of uit te doen. Een draadloze schakelaar maakt dit een stuk makkelijker. En dit hoeft zeker niet duur te zijn. Er wordt wel eens gedacht dat voor home automatisering ingewikkelde apparatuur nodig is wat honderden euro´s kost. Dit is echter helemaal niet nodig. Met de draadloze schakelaars in de collectie van Letsleds.nl kunt u snel en simpel van start. En met sets vanaf een paar tientjes, die makkelijk te installeren zijn.

Draadloos schakelen en dimmen

Naast draadloze schakelaars, vindt u bij ons ook draadloze dimmers. Heeft u geen mogelijkheid om een muur dimmer te gebruiken of plaatsen? Maar wilt u wel genieten van de mogelijkheden om de verlichting aan te passen aan de sfeer die u wilt creëren? En wilt u uw huis zo veel mogelijk via een app op uw telefoon bedienen, zodat u geen rondslingerende afstandsbedieningen meer heeft? Dan is er de mogelijkheid om een NOVO smart dimmer te gebruiken.Het voordeel van een Nova smart dimmer is dat deze geen extra bridge nodig heeft om te werken. U kunt deze direct op uw thuisnetwerk aansluiten. Zo bespaart u extra kosten van een bridge, die u met andere draadloze dimmers wel nodig heeft. Draadloos dimmen met NOVA is een perfecte oplossing voor in bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer, als ook een veranda, een overkapping of de garage. Doordat u de lampen kunt bedienen, zonder rekening te houden met bestaande wandschakelaars, kunt u ook lampen draadloos schakelen. Vanuit uw eigen huis, als ook vanaf uw vakantiebestemming. Dit laatste biedt een goede inbraakbeveiliging, om zo een simulatie te creëren dat er iemand aanwezig is. Ook kunt u daarbij timers op de draadloze dimmers instellen waarmee de lampen na verloop van tijd aan of uit gaan of zelf kunt dimmen. Een aanrader is de WIFI draadloze mini-dimmer.

Draadloze schakelaars kopen bij Letsleds.nl

Met draadloze schakelaars hoeft u niet meer op te staan om de verlichting van uw lampen te bedienen. U heeft enkel een afstandsbediening of uw mobiel nodig. Heeft u nog vragen hierover of bijvoorbeeld specifiek over de NOVA smart dimmer? Neemt u dan vooral contact met ons op. Bellen, mailen of chatten kan altijd. We staan u graag te woord om te zorgen dat u de juiste smart dimmer uitzoekt.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.