Filteren

Eris LED mini spots: Een compacte kanjer voor de fijnproever

LED verlichting hoef niet persé groot te zijn om zijn werk te doen, zo laat onze Eris collectie zien. Deze mini inbouw– en opbouwspots zijn niet alleen klein van formaat, maar bieden ook een prachtige lichtbeleving dankzij de warm witte kleurtemperatuur die de spots bieden. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen door jouw hele huis, zoals de woonkamer, hal of de bijkeuken. Daarnaast zijn ze ideaal toe te passen in een kast, wat mogelijk is door de kleine maat.

Daarnaast zijn deze spots voorzien van gekleurde armaturen met de populairste kleuren. Zo kun je een zwart spotje gemakkelijk wegwerken in een donkere kast of steekt jouw witte Eris spot niet uit wanneer deze in de keuken zit.

Ideale lichtbeleving met dimbare verlichting

Naast een compact armatuur en een mooie lichtbundel, kun je het licht perfect naar wens laten branden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de juiste LED-dimmer, want de mini spots binnen onze Eris collectie zijn ook nog eens dimbaar! Hierdoor heb je altijd beschikking over perfecte hoeveelheid licht, ideaal toch?

Snel Eris Mini spots bestellen bij Letsleds.nl

Met de Eris collectie van Letsleds.nl zit je dus als gegoten. Daarnaast heb je nog keuze uit meer dan 1600+ producten in verschillende vormen en maten, waardoor je meteen jouw hele woning kunt voorzien van de beste LED verlichting die je je kunt wensen. Denk hierbij aan verlichting voor de badkamer, de garage of de tuin. Stuk voor stuk voorzien van verlichting die met zorg geselecteerd zijn, zodat je kunt genieten van de best mogelijke lichtbeleving.

Mocht je nu door de bomen het bos niet meer zien? Geen nood, want wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Neem in dat geval contact met ons op via de chat, mail of telefoon en we helpen je graag op weg. Plaats je op werkdagen vóór 16.00 een bestelling? Dan kunnen we het de volgende bezorgdag al leveren. Is de bestelling boven de €75,-? Dan is de verzending ook nog eens gratis!