LED TL buis

LED TL buis

Een oude TL buis die knippert is erg irritant. Maar wist u dat een oude TL buis met een zwarte vlek ook wel 25% tot 50% meer energie verbruikt? Een snelle en goede oplossing is dan overstappen op een een LED TL buis. Hiermee kunt u tot wel 50% besparen op de energiekosten. TL buizen worden op allerlei locaties gebruikt, zoals in garages, op kantoor, in sporthallen of in school. Vaak is het vervangen erg gemakkelijk en zijn geen aanpassingen nodig in de bestaande armatuur. Daardoor is het mogelijk om zelf een TL buis door een LED TL buis te vervangen. Bekijk nu het uitgebreide assortiment LED TL buizen bij Letsleds.nl.

Waarom overstappen op LED TL buizen

Er zijn verschillende voordelen om een TL buis door een LED TL buis te vervangen. Graag zetten we een aantal pluspunten op een rij
  • Besparing van wel 50% op het energieverbruik
  • Lange levensduur
  • Lage onderhoudskosten
  • Meestal geen aanpassingen nodig, de huidige armatuur kan gebruikt worden
  • Ook geschikt voor hoge plafonds
  • Vol licht zonder flikkeringen

Vervangen van LED TL Buizen

U kunt een LED TL Buis als directe vervanging van een standaard TL Buis plaatsen. Het installeren hiervan in een bestaand armatuur is eenvoudig. Tot maximaal 8 lampen achtereen geschakeld, kunt u simpelweg de starter en lamp vervangen. Dus de nieuwe LED starter en LED TL buis plaatsen en dat is alles. U hoeft hierbij het armatuur niet eens te openen. Door naar de huidige TL buis te kijken weet u welke LED TL buis u nodig heeft ter vervangen. Met de filters in het linkermenu kunt u makkelijk het juiste product filteren. Zo bent u er zeker van dat u hetzelfde lichteffect behoudt.

LED TL opties

Heeft u niet de mogelijkheid om de lamp alleen te vervangen, of zijn de huidige armaturen oud, poreus en versleten? Denk dan eens aan de complete armatuur te vervangen. Lees en bekijk hierover meer in de categorie LED TL armatuur compleet. Als u juist een vierkant armatuur van bijvoorbeeld 60cm nodig heeft, kunt u ook een kijkje nemen bij onze LED Panelen. Deze kunt u gebruiken in een TL armatuur in een systeemplafond bijvoorbeeld. Ze bieden een stijlvolle strakke afwerking.

LED TL Buis online kopen

Als u vragen heeft over de LED TL buizen en welk model en kleur u het beste voor uw specifieke situatie kunt gebruiken, neemt u dan vooral contact met ons op. Ook voor vragen voor groter aantallen, oplossingen of tips staan we voor u klaar. We helpen u graag om de juiste LED TL buis te vinden. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor LED panelen en LED TL armaturen.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.