Opbouw ip65 spots

Ontdek onze opbouwspots ip65 die perfect zijn voor gebruik in een natte of vochtige ruimte zoals de badkamer. De ip65 waarde geeft aan dat deze opbouwspots stofvrij en waterdicht zijn. Niet alleen zijn ze heel geschikt voor de badkamer, ook buiten voor een overkapping of als deurlamp zijn deze opbouwspots ip65 perfect. Gebruik de filters aan de linkerzijde van de pagina en kies uw nieuwe waterdichte opbouwspot uit.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Collectie opbouwspots ip65

LED opbouwspots ip65 bieden een innovatieve manier van verlichting. Bij Letsleds.nl vindt u een divers aanbod met opbouwspots ip65 voor bijvoorbeeld de badkamer. Doordat de spots waterdicht zijn, kunt u ze zonder problemen in de badkamer plaatsen. Ook zijn ze geschikt om buiten te gebruiken. Bijvoorbeeld onder de overkapping. Als dit gewenst is, kunt u de spots dimbaar maken. Hierdoor kunt u zelf de lichtsterkte in de ruimte bepalen.

Selecteren van de juiste opbouwspots ip65

U kunt de spots uit ons assortiment filteren op vorm, kleur, wattage, voltage, fitting en lichtkleur. Deze filters vindt u aan de linkerzijde van de pagina. Zo kunt u de perfecte spot voor uw situatie selecteren. Voor de kleur heeft u de keuze tussen metalen, witte en zwarte opbouwspots. Metalen spots zijn tijdloos en combineren eigenlijk met alle interieurstijlen. Als u een wit plafond heeft, zijn witte inbouwspots een goede combinatie. Let alleen op dat u dezelfde witkleur kiest voor de spot en het plafond. Als u juist op zoek bent naar contrast, kunt u kiezen voor zwarte spots. Deze mogen gezien worden en bieden een chique uitstraling. Wij bieden trouwens zowel vaste opbouwspots als kantelbare ip65 opbouwspots. Wij hebben hiervoor een aparte categorie samengesteld. Ook vindt u bij ons mini ip65 spots en ondiepe ip65 spots.

Plaatsen van opbouwspots

Een voordeel van opbouwspots is dat ze vaak eenvoudig te plaatsen zijn. In veel gevallen zijn simpelweg 2 schroefjes al genoeg. Hiermee voorkomt u dat u gaten in het plafond moet boren waar u mogelijk een gatenzaag voor moet huren of kopen. Ook zorgen deze spots bij het monteren voor minder stof en afval. U schroeft de opbouwspots ip65 simpelweg tegen het plafond, sluit ze aan op uw bestaande stroomkabels en de klus is geklaard.