Filteren

Emperium LED design hanglampen: De perfecte hanglamp voor jouw badkamer!

Een hanglamp is een statement, dat hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen. Deze lampen zijn vaak iets groter van formaat, hangen in het zicht en bieden veel mogelijkheden om jouw woning nóg completer te maken. Daarom is het ook oh zo belangrijk dat industriële hanglampen van topkwaliteit zijn, want alleen het beste is goed genoeg.

Daarom stellen we je graag voor aan onze Emperium LED design hanglampen! Deze hanglampen hangen er mooi bij, met een simpel maar effectief ontwerp en een sterke bouw. Daarnaast zorgen de beschikbare armatuur kleuren ervoor dat deze hanglampen vrijwel altijd een plekje kunnen krijgen, ideaal toch?

De perfecte hanglamp voor jouw badkamer

Daarnaast zijn de hanglampen van deze collectie ook voorzien van een IP65 waterdichte coating. Hierdoor zijn deze hanglampen gemakkelijk in jouw badkamer te plaatsen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een ophoping van vocht die de lamp uiteindelijk de kop kost. Zo kun je gemakkelijk variëren tussen jouw favoriete IP65 inbouw- of opbouwspots, waardoor je altijd kunt genieten van de ideale lichtbeleving!

En mocht je willen genieten van extra sfeer, dan is het goed om te weten dat deze hanglampen ook dimbaar zijn. Met behulp van de juiste LED dimmer kun je de Lumen van jouw lamp gemakkelijk terugdraaien, waardoor je altijd beschikking hebt over een prettige, sfeervolle lichtbundel.

Kan een hanglamp in de badkamer?

De meeste hanglampen die je tegenkomt zijn niet beschermd tegen zaken als water en vocht. Dit is een ontzettend groot nadeel, aangezien je ze dan alleen in een kurkdroge omgeving kunt plaatsen. De IP-waarde van jouw verlichting is namelijk ontzettend belangrijk in een badkamer, want afhankelijk hiervan kun je zien of jouw lampen wel gaan werken in een badkamer.

Hoe hoger de IP-waarde, hoe beter dit uiteraard is. En zoals hierboven al aangegeven, zijn onze Emperium hanglampen voorzien van een IP65 coating. Hierdoor zijn ze extra goed beschermd tegen zaken als water en vocht, waardoor ze prima hun mannetje staan in jouw badkamer!

Haal jouw unieke Emperium Design hanglamp bij Letsleds.nl

Met een uitgebreid aanbod van hoogstaande verlichting en toegankelijke klantenservice staat letsleds.nl al jaren voor je klaar! Zo zit je ook met onze IP65 Emperium hanglampen als gegoten, want deze topper is uitgebreid getest, zodat je altijd kunt genieten van best mogelijke verlichting. En mocht je nog twijfels hebben? Neem in dan contact met ons op via de chat, mail of telefoon en we helpen je graag op weg. Plaats je op werkdagen vóór 16.00 een bestelling? Dan kunnen we het de volgende bezorgdag al leveren. Is de bestelling boven de €75,-? Dan is de verzending ook nog eens gratis!