Ronde zwarte inbouwspots

Ronde zwarte inbouwspots dimbaar

Alle bovenstaande dimbare inbouwspots zijn van metaal en zijn wit gepoedergecoat. Ronde zwarte inbouwspots dimbaar zijn erg populair bij zwarte of witte plafonds. Bij zwarte plafonds zorgt een zwarte inbouwspot voor een mooi afgewerkt geheel. Maar in tegenstelling met een wit plafond geeft een zwarte inbouwspot een mooi shique contrast. Rond is populairder dan vierkant, mede doordat ronde spots altijd en overal geplaatst kunnen worden. Zonder dat het geheel rommelig of raar kijkt. Met vierkante spots is dit veel moeilijker, want die dienen exact recht te zitten, anders kijkt het geheel slordig.

230Volt en 12Volt spots

De meeste spots uit deze categorie zijn 230Volt, dat wil zeggen dat ze meteen op het lichtnet aangesloten kunnen worden. De meeste 230Volt spots kunnen dat zonder meegeleverde externe driver (kleine trafo), deze spots hebben GU10 in de naam. Gu10 lampen kunne dus direct (zonder driver) met een kroonsteentje, lasklem of lasdopje op  230Volt aangesloten worden. Ook hebben wij 12Volt spots, namelijk met MR16 lampjes. Die complete spots hebben altijd een 12Volt trafo nodig, dat kan zowel een 50Watt dimbare variant zijn voor meerdere spots. Of als u zo veel spots heeft dat de 50Watt overschreden wordt, dan kunt u de volgende 105Watt dimbare trafo aanschaffen.Kortgezegd, ronde zwarte inbouwspots dimbaar zijn erg populair doordat rond een veilige keuze is. Het ziet er altijd net uit als een ronde spot geplaatst wordt. Daarbij is een zwart frame het meest geliefde en meest gekochte variant, boven een ronde metalen of ronde witte inbouwspot.

Vervangbare lampen

Deze witte inbouwspots bevatten alleen een losse lamp, dat heeft een groot voordeel. Namelijk dat de lampen op een later moment gemakkelijk verwisseld kunnen worden, voor bijvoorbeeld een andere variant. Maar ook kunt u de lamp gemakkelijk vervangen indien deze kapot is gegaan. Al deze lampen worden met een Gu10 voetje direct op 230Volt aangesloten. De spots zijn dan meteen dimbaar met een LED inbouwdimmer voor in standaard inbouwdoos zoals wij die in Nederland kennen. Maar deze witte inbouwspots kunnen uiteraard ook bediend worden met een draadloze dimmer, dus door een afstandsbediening of op de telefoon.
De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.