Verzending

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Wanneer u onder vooruitbetaling heeft besteld, dan zal de bestelling op de eerste werkdag nadat de betaling is ontvangen bij u worden aangeboden. Mocht er met Ideal, Mistercash / Bancontact of Paypal betaald zijn, krijgen wij direct een mail dat er betaald is en kunnen wij de bestelling direct verzenden. Mocht er bankoverschrijving betaald worden, dan moeten wij wachten tot het geld op de rekening staat, dit kan een aantal dagen duren.

Extra attentie: Voor artikelen die niet in voorraad zijn, moet toch wel met een levertijd van minimaal 3 tot 4 weken rekening worden gehouden.


Letsleds hanteert de volgende verzendkosten regeling:

Wegens succes verlengd: Boven de € 75,00 worden bestelling naar Nederland en België gratis verzonden. Dit geldt ook voor bestellingen waarbij een hoger verzendtarief geldt zoals bijvoorbeeld LED TL lampen of LED panelen.


Nederland

nederlandse-vlag

 

 

Orders worden standaard met de pakketpost van Postnl verzonden, de kosten hiervan zijn €4,95. Bij het bestelproces kunt u aangeven of de verzending standaard verzonden kan worden of aangetekend. Bij een aangetekende zending zijn de artikelen verzekerd en wordt er om een handtekening voor ontvangst gevraagd. Er kan ook gekozen worden voor avondlevering (Dinsdag/donderdag), indien u overdag niet thuis bent. De zending wordt dan ‘s avonds geleverd tussen 18:00 en 21:30 uur.


België

vlag-belgie

 

 

Uiteraard versturen wij ook onze artikelen naar België, de pakketkosten voor België zijn €7,25.

De bestelling wordt standaard met track & trace verzonden met PostNL, tevens is elke bestelling naar België verzekerd, standaard tot € 500,-. Bij een aangetekende zending zijn de artikelen verzekerd en wordt er om een handtekening voor ontvangst gevraagd. (optie avondlevering is helaas voor klanten uit België niet mogelijk)


Levering van de bestelling

PostNL zal twee keer proberen de bestelling bij u aan te bieden. Wanneer dit niet lukt, dan zal de bezorger een kennisgeving bij u achterlaten. Met behulp van de instructies op deze kennisgeving kunt u de bestelling dan alsnog in uw bezit krijgen.
Kiest u voor ophalen bij een PostNL locatie in de buurt, dan dient u zelf de voortgang en status van uw pakket volgen met de track & trace code die u per mail ontvangt op het moment dat de artikelen verzonden zijn.


Transportschade

Neem NOOIT een beschadigd pakket aan. Doet u dit wel en het artikel blijkt beschadigd te zijn, dan dient u bij bezorging door PostNL binnen 24 uur op het postkantoor proces-verbaal te laten opmaken. Neem vervolgens contact met ons op.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1011 reviews.