Verzending

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Als u met Ideal, Mistercash / Bancontact, creditkaart, AfterPay of Paypal betaald heeft, krijgen wij direct de bevestiging dat er betaald is en kunnen wij uw bestelling direct verzenden. Mocht er bankoverschrijving betaald worden, dan moeten wij wachten tot het geld op onze rekening staat, voordat uw bestelling verzonden kan worden.


Letsleds hanteert de volgende verzendkosten regeling:

Wegens succes verlengd: Boven de € 75,00 worden bestelling naar Nederland en België gratis verzonden. Dit geldt ook voor bestellingen waarbij een hoger verzendtarief geldt zoals bijvoorbeeld LED TL lampen of LED panelen.


Nederland

nederlandse-vlag

 

 

Orders worden standaard met de pakketpost van DPD verzonden, de kosten hiervan zijn € 5,99 (incl. BTW). Bestellingen bij Letsleds worden standaard verzonden met handtekening voor ontvangst. Eveneens worden orders standaard verzekerd tot € 500,-. U betaald hier niets extra voor! De kosten hiervan zijn € 5,99 onder de € 75 bestelwaarde. Bestelt u boven de € 75 ? Dan wordt het gratis verzekerd verzonden. DPD levert standaard van maandag tot en met zaterdag.


België

vlag-belgie

 

 

Uiteraard versturen wij ook onze artikelen naar België, de pakketkosten voor België zijn € 8,50 (incl. BTW).

De bestelling wordt standaard met track & trace verzonden met DPD, tevens is elke bestelling naar België verzekerd, standaard tot € 500,-. Bij een aangetekende zending zijn de artikelen verzekerd en wordt er om een handtekening voor ontvangst gevraagd.


Levering van de bestelling

DPD zal de bestelling de volgende werkdag (ma-za) bij u aan te bieden. Indien het pakket niet bezorgd kan worden en ook niet bij de buren wordt het pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde Parcelshop. Er wordt een niet-thuis-bericht achtergelaten met instructies.

Uitzondering op bovenstaande regel zijn de Waddeneilanden in Nederland. De verzendtijd voor adressen op deze eilanden is standaard twee tot drie werkdagen.


Transportschade

Neem NOOIT een beschadigd pakket aan. Neemt u een onbeschadigd pakket aan, maar zijn de producten alsnog beschadigd, neem dan binnen twee werkdagen contact met ons op. Zodat wij een claim kunnen indienen bij DPD.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3558 reviews.